Oldal frissítése

LEGO Ninjago Lightning Battle - 10 l

Kiegészítők a termékhez

LEGO Ninjago Lightning Battle - 10 l

Elvesztél az óvodásoknak tervezett táskák hatalmas választékában? Nem vagy benne biztos, milyen hátizsák lenne a legmegfelelőbb a hétvégi kirándulásra? A Ninjago motívummal ellátott Lego iskolatáska minden igénynek megfelel. A LEGO Ninjago Lightning Battle táska elég nagy ahhoz, hogy minden beleférjen, amire szükség lesz. A gyártó a gyermekek biztonságára is gondolt, ezért a hátizsákot fényvisszaverő elemekkel látta el.

LEGO Ninjago Lightning Battle gyermek hátizsák legfontosabb jellemzői

  • Fényvisszaverő elemek a LEGO Ninjago hátizsák minden oldalán
  • Állítható, párnázott vállpántok
  • Állítható mellkas pánt
  • Tágas főrekesz
  • Praktikus, italok tárolására alkalmas hálós zseb
  • A hátizsák szinte súlytalan
  • LEGO Ninjago Lightning Battle motívummal

Gyermekeid szeretni fogják a LEGO Ninjago Lightning Battle táskát

A Lego Ninjago Lightning Battle modern designja, népszerű motívuma, élénk színei… mindez megfelelő társaddá teszi a hátizsákot! Ám ha mindez mégsem lenne elég, a táska paraméterei bizonyára meggyőznek majd: a termék rendkívül kényelmes, párnázott vállpántokkal rendelkezik, amelyek egyszerűen állíthatók. Ezeket a maximális stabilitás érdekében mellkas pánt egészíti ki. A biztonságról az oldalakon található fényvisszaverő elemek gondoskodnak. A nagyméretű rekesz mellett egy kisebb, hálós zseb is található, amelyben kényelmesen elfér egy 0.5 literes italos palack.

Hátizsák űrtartalma:
10 l

Paraméterek

Használat

Használat Iskolába

Tulajdonságok

Szín Kék

Méret és súly

Hosszúság/mélység 13 cm
Szélesség 24 cm
Magasság 32,5 cm
Súly 200 g
Kód:  HRAif7385
Termékszám:  5711013052430

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10