Oldal frissítése

LEGO Ninjago Kai

Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

LEGO Ninjago Kai

Gyermekének új iskolatáskára van szüksége? Válassza a LEGO Ninjago mintájú elegáns táskáját, amely a minőségi kivitelezésnek és a vízlepergető anyagnak köszönhetően taszítja és elpusztítja a szennyeződéseket még a leggondatlanabb kezelés mellett is. A hátizsák állítható vállpántokkal rendelkezik, így alkalmas minden korosztálynak, a fényvisszaverő elemek pedig növelik a gyermek biztonságát.

Legfontosabb jellemzői

  • Méretek: 25 × 36 × 23 cm
  • térfogat 17 l
  • Tömeg 600 g
  • vízálló anyag
  • fényvisszaverő elemek
  • állítható pántok
  • Anyaga: 100% poliészter

Egyedi design

Ha a gyermek szereti a LEGO Ninjago karaktereket, szeretni fogja ezt a hátizsákot is, amely lehetővé teszi, hogy hősei mindig vele legyenek, így élvezetesebbé teszi a mindennapi utat az iskolába.

Továbbá a táska jellegzetes színének és a fényvisszaverő elemeknek köszönhetően tovább növeli a gyermek biztonságát, amikor utazik a városban. Elvesztése esetére található benne egy kártya, amelyen megadhatja nevét és elérhetőségét.

 
 

Paraméterek

Használat

Használat Iskolába
Kód:  HRAa8986
Termékszám:  5711013026813
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10