Oldal frissítése

LEGO Ninjago

5 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

LEGO Ninjago

Csak kapkodod a fejed, hogy mekkora a választék a gyerek hátizsákoknál? Nem tudod eldönteni, melyik lenne legjobb egy kisfiúnak az utazáshoz vagy a hétvégi kiránduláshoz? Ez a Lego gyermek hátizsák - melyen Ninja Kai látható, két arany katanával a kezében - minden igényt kielégít majd. Kai egy bátor piros tűz ninja, aki Ignaciából származik. A hátizsákot piros alapon fekete minta díszíti. 24 x 33 x 13 cm méretének köszönhetően, könnyen és jól pakolható.

5 ok, amiért érdemes ezt a hátizsákot választanod

  • Biztonságos a gyermekek számára
  • Kényelmes, párnázott pántok
  • Praktikus tárolórekesz a kulacsnak vagy papucsnak
  • Kifejezetten könnyű hátizsák
  • Tetszetős design
  • Tömeg: 250 g

Gyermekeid imádni fogják 

Modern design, menő minta, élénk, jellegzetes színvilág praktikus fekete alapon... Rengeteg érv amellett, hogy ez a hátizsák legyen az útitárs. De ha ez nem lenne elég, akkor meggyőznek majd a további jellemzői! Párnázott vállpántjai a lehető legkényelmesebbek és könnyedén beállíthatóak. Ezenkívül, a mellheveder maximális stabilitást biztosít. A biztonság érdekében minden oldalán fényvisszaverő elemekkel látták el. A nagy rekeszen kívül az oldalán kisebb, hálós zsebek találhatóak. Ebbe könnyen befér egy 0,5 literes ivóvizes palack.

 
Kód:  HRAa8983
Termékszám:  5711013035648

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20