Oldal frissítése

LEGO Ninjago Comic Zero

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

LEGO Ninjago Comic Zero

Gondot okoz a megfelelő hátizsák kiválasztása a gyermeked számára? Nem tudod, milyen hátizsákot is válassz az iskolai felszereléshez vagy a hétvégi kirándulásokhoz? Akkor, íme a LEGO Ninjago mintával díszített hátizsákja, amely minden elvárásodnak megfelel. A LEGO Ninjago Comic Zero hátizsák környezetbarát, és elég nagy ahhoz, a legkülönbözőbb igényeket is kielégítse. A gyártó a gyermekek biztonságára is gondolt, így a hátizsákot fényvisszaverő elemekkel is ellátta. A táska ráadásul környezetbarát is, mivel újrahasznosított PET-palackokból készült. 

A LEGO Ninjago Comic Zero környezetbarát gyermek hátizsák legfontosabb jellemzői

  • Környezetbarát - újrahasznosított PET-palackokból készült
  • Többfunkciós hátizsák iskolai használatra és szabadidős tevékenységekhez
  • A hátizsák alsó része vízálló EVA anyagból készült
  • Párnázott hátrész
  • Fényvisszaverő elemek a LEGO Ninjago Comic Zero hátizsák minden oldalán
  • Lámparögzítő hurok kerékpározáshoz
  • Állítható, párnázott vállpántok
  • Állítható mellkas heveder
  • Tágas, cipzárral záródó fő-, középső és elülső rekesz
  • Szervező - Kulcstartó, névjegytartó
  • Praktikus oldalzsebek mindkét oldalon
  • A hátizsák könnyű szerkezettel rendelkezik
  • LEGO Ninjago Comic motívummal

A LEGO Star Ninjago Comic Zero környezetbarát hátizsák a gyerekek kedvence

Modern design, népszerű minta, praktikus szín... A Lego Ninjago Comic Zero környezetbarát hátizsák számtalan ok miatt lehet ideális választás gyermeked számára. De ha mindez még nem elég, akkor íme még néhány lenyűgöző tulajdonság. A hátizsák a lehető legkényelmesebb, párnázott vállpántokkal rendelkezik, amelyek könnyen beállíthatók. A kiegészítő mellkas heveder maximális stabilitást garantál. A biztonság érdekében a hátizsák minden oldalán fényvisszaverő elemek találhatók. A hátizsák elülső részére egy további, nagyméretű fényvisszaverő szalag is felhelyezhető, amely még jobb láthatóságot szavatol. A táskán egy olyan hurok is megtalálható, amelyre jelzőfényt erősíthetsz, például kerékpározáskor.

A hátizsák belső kialakítása

A LEGO Ninjago Comic Zero hátizsák mindkét oldalán egy-egy praktikus oldalsó zseb is található. A bal oldali zseb zsinórral zárható, és például ital tárolására szolgálhat, míg a jobb oldali, elasztikus zsebbe gyümölcsöt vagy  papír zsebkendőt tehetsz. Belső elrendezése miatt a hátizsákban minden elfér, amire egy iskolás fiúnak szüksége lehet. Nagy és tágas főrekeszének hátulsó részén több kisebb-nagyobb zseb is helyet kapott, köztük egy tablet tároló rekesz is. Ugyancsak a főrekeszben egy praktikus kulcs- vagy névjegytartó is található. A középső, kisebb rekeszben elfér egy laptop vagy az uzsonna. Az elülső rekeszben pedig rengeteg zseb áll rendelkezésre az apróbb tárgyak tárolásához, továbbá egy cipzáras zseb is a harapnivaló számára.

Kód:  HRAif7414
Termékszám:  5711013051273

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05