Oldal frissítése

LEGO Knights Nexo

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

LEGO Knights Nexo

Nehéz hátizsákot választani egy óvodásnak? Nem tudja, mibe cuccoljon a gyermekének edzésre vagy kirándulásra? Minden igénynek megfelel a Lego óvodai hátizsákja a várost védő bátor lovagok mintával. Mivel a mérete 24 × 33 × 13 cm, könnyen és egyszerűen belefér minden szükséges dolog.

6 ok, amiért nem szabad kihagyni:

  • Gondoltunk a gyermekek biztonságára
  • Párnázott vállpántok a legnagyobb kényelmért
  • Praktikus zseb fél literes palack vagy papucs számára
  • Súlya szinte semmi
  • szerethető dizájn
  • vízálló anyag

Szerelem első látásra

Modern design, népszerű motívum, élénk kék szín... Már ez is elegendő ok, hogy társnak fogadjuk ezt a hátizsákot. Ha mégsem, akkor majd a paraméterek elvarázsolnak: A párnázott vállpántok kényelmesen állíthatók, és mellkasi övvel egészülnek ki, így hátizsák mindig tökéletesen illeszkedik a gyermek hátához. Emellett használható az oldalsó hálós zseb is, ami nagyon praktikus például egy fél literes palack vagy egy papucs számára. Télen, sötétben vagy rossz időjárás esetén értékelni fogja a fényvisszaverő elemeket, amelyek a zsák stratégiailag fontos területein helyezkednek el. És a vízállóságról még nem is beszéltünk!

Paraméterek

Tudni érdemes

Alsó korhatár 5 éves kortól

Méret és súly

Hosszúság/mélység 13 cm
Szélesség 24 cm
Magasság 33 cm
Súly 250 g
Kód:  HRAa8980
Termékszám:  5711013035655

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10