Oldal frissítése

Iskolatáska LEGO Friends Horse Norwegian hátizsák

5 1 értékelés
Kiegészítők a termékhez

Iskolatáska LEGO Friends Horse Norwegian hátizsák

Egyedi ajánlat a lovak szerelmeseinek! Csak nekik készült ez a  különleges LEGO Friends póni mintájú iskolai hátizsák. Előnye a lélegző anyagból készült, könnyű és ergonómikus párnázott hátsó, állítható, párnázott vállpántokkal, amelyeken fényvisszaverő csíkok találhatók a nagyobb biztonság érdekében. Állítható mellkasi övvel.


Megerősített alsó lábak biztosítják a jobb stabilitást, és védik a táskát a szennyeződéstől és nedvességtől. Az oldalt található hálós zsebben kényelmesen elfér egy 0,5 literes palack. A hátizsák átgondolt belső felosztása is örömünkre szolgál. A független első zsebben tárolhatók a kisebb tárgyak, a technológia szerelmesei pedig örülni fognak a párnázott tablet-zsebnek is. A húzózsinórral is lezárható műanyag védi a tágas fő rekeszt. A hátizsák hihetetlenül könnyű - súlya mindössze 600 g.

Legfontosabb jellemzői

  • Extra könnyű hátizsák - súlya 600 g
  • Csodálatos motívum lovakkal
  • modern design
  • Ergonómikus és párnázott hátsó
  • párnázott tablet zseb
  • Oldalsó hálós kulacs zseb

Paraméterek

Design

Téma LEGO

Használat

Használat Iskolába
Kód:  HRAa8987
Termékszám:  5711013027155
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05