Oldal frissítése

LEGO Friends Beach House

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

LEGO Friends Beach House

Fantaasztikus iskolai hátizsák kislányoknak! A LEGO lenyűgözi Önt modern dizájnjával, vidámságával és könnyű szerkezetével. A háta természetesen ergonomikus kialakítású, állítható, párnázott vállpántokkal, amelyeken fényvisszaverő csíkok találhatók a nagyobb biztonság érdekében. Állítható mellkasi övvel. A megerősített fogantyúnak köszönhetően hátizsák kézben is hordható.

Megerősített alsó lábak biztosítják a jobb stabilitást, és védik a táskát a szennyeződéstől és nedvességtől. Az oldalt található két hálós zsebben kényelmesen elfér egy-egy 0,5 literes palack. A hátizsák átgondolt belső felosztása is örömünkre szolgál. Tartalmaz egy első zsebet tolltartónak, egy tágas fő rekeszt és egy másik rekeszt a nehezebb dolgoknak, ami a könyveket hátul tartja és biztosítja az egyenletes súlyeloszlást.

Legfontosabb jellemzői

  • könnyű szerkezet
  • modern design
  • Ergonomikus kialakítású hát
  • Órarend, címke, levehető kulcstartó a táska belsejében
  • Név címke
  • 2 hálós oldalzseb 0,5 literes palackoknak

Paraméterek

Használat

Használat Iskolába
Kód:  HRAa8990
Termékszám:  5711013026936

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15