Oldal frissítése

LEGO Friends PopStar sporttáska

Kiegészítők a termékhez

LEGO Friends PopStar sporttáska

Varázsoljon mosolyt gyermeke arcára a Lego Friends PopStar motívumaival díszített sporttáskával, amely tökéletes társa lesz csemetéjének minden helyzetben. Tágas fő zsebbel rendelkezik, amelyben minden szükséges holmi elfér, amelyre gyermekének szüksége lehet. A táska merevített alja kis lábakat erősítettek, amelyek védelmet biztosítanak a nedvességgel és a szennyeződésekkel szemben. A sporttáska felszereltségéből természetesen nem hiányozhat a nedves, izzadt ruhák és cipők tárolására szolgáló zseb sem.

A Lego Friends PopStar sporttáska fő sajátosságai

  • A Lego Friends PopStar motívummal díszített táska tökéletes ajándék minden gyermeknek
  • Tágas fő zsebében gond nélkül elfér az összes szükséges holmi
  • Különös figyelmet érdemel oldalsó zsebe, amely alkalmas a nedves, izzadt ruhák vagy cipők tárolására
  • műanyag lábak meggátolják a nem kívánt bepiszkolódást, illetve átnedvesedést
  • A táskát természetesen biztonsági fényvisszaverő elemekkel is ellátták

A táska bőséges helyet kínál

Készüljön csemetéje bármilyen útra, ez a stílusos sporttáska minden helyzetben tökéletes társa lesz. Első látásra megragadja a figyelmet tágas, merevített aljú fő zsebével, amelybe gond nélkül elfér az összes szükséges holmi. Az oldalsó vízhatlan cipzáras zseb tökéletesen alkalmas nedves ruha vagy cipő tárolására. Természetesen a felszereltségéhez biztonsági fényvisszaverő elemek is tartoznak, amelyeknek köszönhetően gyermeke rossz látási viszonyok mellett is jól látható lesz.

Méret
19,5 × 38 × 20,5 cm

Tömeg:
475 g

Paraméterek

Rendeltetés

Alkalmas Gyerekek

Használat

Használat Iskolába

Felszerelés

Hevederek Vállpánt
Kód:  HRAif4643
Termékszám:  5711013040925

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10