Oldal frissítése

Leatherman Wingman Black Silver kiadás

5 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Leatherman Wingman Black Silver kiadás

A Leatherman WINGMAN már ismerős társ, aki akkor is segít, ha nem tudod mitévő legyél. Korlátozott számban már különleges, fekete-ezüst változatban is a tiéd lehet - a kétszínű, fekete-ezüst kiadás.

A Wingman könnyű (kevesebb, mint kétszáz gramm) és elegáns, rozsdamentes acél burkolata 14 praktikus eszközt rejt, valamint a zsebkésben található penge és nagyteljesítményű olló is egy könnyed ujjmozdulattal hadra fogható. Tartalmaz még üvegnyitót és kábelköpenyvágót is. Természetesen, mint a Leatherman legtöbb multifunkciós eszköze, tartalmaz többfunkciós fogókat (kombinált és csípő) rugós mechanizmussal és három csavarhúzót (csillag, lapos és kicsi) is. A teljes szerszámkészlet reszelővel, fűrésszel, körömvágóval és egy univerzális vágóval zárul, utóbbi ideális csomagolások vagy dobozok felbontásához. A WINGMAN egyszerű, de erős partner, amelyre bármikor támaszkodhat.


Paraméterek

Teljes hossz

Hossz 0,97 cm

Használat

Használat EDC

Penge

Hossz 6,6 cm

Tömeg

Tömeg 198 g

Funkciók

Funkciók száma 14
Funkciók Fogó, Drótvágó, Kereszt csavarhúzó, Kés, Olló, Krimpelő, Konzervnyitó, Palacknyitó, Reszelő, Fémfűrész, Laposfejű csavarhúzó, Vágóhorog

Típus

Típus Fixpengés kés, Zsebkés

Méretek

Penge hossza 6,6 cm
Bezárt eszköz hossza 9,7 cm
Kód:  XXSPT737E
Termékszám:  37447774188
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10