Oldal frissítése

Leatherman Tread Metric

4,9 7 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Leatherman Tread Metric

Képzelj el egy olyan világot, amelyben egy egyszerű karkötő felkínálja azokat a lehetőségeket, amelyeket eddig csak a szárszámok tudtak felkínálni. Gondolod, hogy ez nem lehetséges? Ez csak a sci-fi filmekben létezik? Minden otthoni barkácsolónak a Leatherman Tread multifunkcionális acél karkötőjét ajánljuk. Készülj fel a rengeteg funkcióra, ebben a kis termékben. Használhatod a vágóhorgot, sörnyitót, karbid üvegtörőt, kulcsot az oxigén palackra, 1 lapos csavarhúzót, 5/16 lapos nagy csavarhúzót, 1/8 lapos csavarhúzót, 8mm-es bit adaptert, 10mm-es bit adaptert, kis lapos csavarhúzót, közepes lapos csavarhúzót, csillag csavarhúzót, bit adaptert, T8 Torx, T10 Torx, T30 Torx, T20 Torx, 4mm-es imbuszkulcsot, 6mm-es imbuszkulcsot, 3mm-es imbuszkulcsot, valamint a SIM kártya kiszedő tüskét. Reméljük nem volt nehéz végigolvasni ezt a rengeteg funkciót. Ez mind megtalálható ebben a karkötőben. Egyetlen komponens, amely helyettesíti az otthon talált szerszámok többségét.

Legfontosabb jellemzők

  • Design karkötő acélból
  • Tetszetős tartozék
  • Multifunkcionális használat
  • Nagyon szilárd anyag
  • Könnyű használat
  • Helyettesíti az egész eszköztárat
 

Paraméterek

Tömeg

Tömeg 168 g

Használat

Használat EDC

Penge

Penge hossza 3,05 cm
Hossz 21,74 cm

Tömeg

Tömeg 168 g

Funkciók

Funkciók száma 29
Funkciók 1/4 box kulcs, 10 mm-es csavarkulcs, 3/16 box kulcs, 6 mm-es csavarkulcs, 8 mm-es csavarkulcs, Négyzetes kulcs, Imbusz, Kereszt csavarhúzó, Palacknyitó, Laposfejű csavarhúzó, Vágóhorog

Típus

Típus Karkötőkés

Méretek

Penge hossza 3,05 cm
Bezárt eszköz hossza 21,74 cm
Kód:  SPT898
Termékszám:  0037447649936
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15