Oldal frissítése

Leatherman Tread LT fekete

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Leatherman Tread LT fekete

A Leatherman Tread LT Black egy forradalmi karkötő, amely nem csak kéz dekorációjaként szolgál, de egyben egy rendkívül praktikus multiszerszám is. A termék 29 funkciót egyesít egy karkötőben, amely nem csak az otthoni barkácsolás során nyújt jó szolgálatot. A csavarhúzók, kulcsok, üvegnyitók, üvegtörők, vágóhorog és a SIM kártya eltávolító most már mindig a kezed ügyében lesz. A karkötő megrövidíthető, meghosszabbítható, az egyes láncszemek egyszerű eltávolításával pedig könnyedén variálható. A termék rozsdamentes acélból készült, amely kiváló minőségével emelkedik ki. A Leatherman Tread LT Black egy rendkívül praktikus segítőtárs eredeti és izgalmas formatervezéssel.

A Leatherman Tread LT Black karkötő legfőbb jellemzői

  • Forradalmi karkötő
  • A Leatherman Tread LT Black 29 eszközt egyesít
  • Ideális segítség az otthoni barkácsolás során és útközben
  • A karkötő könnyedén megrövidíthető, meghosszabbítható
  • A láncszemek egyszerűen variálható
  • Kiváló minőségű rozsdamentes acélból készült
  • Szín kivitelezés: fekete

29 praktikus eszköz

A Leatherman Tread LT Black nem csak az otthoni barkácsolás során válik nélkülözhetetlen segítőtársaddá, hanem útközben is. Egyetlen karkötőben 29 eszköz egyesül, mint például 1-2 csillagfejű csavarhúzó, 1” lapos csavarhúzó, 3/16” lapos csavarhúzó, 6mm-es imbuszkulcs, 10 mm-es imbuszkulcs, 5mm-es imbuszkulcs, 1” imbuszkilcs, karbid üvegtörő, 3/16” hex kulcs, 3/32” hex kulcs, 3/32” lapos csavarhúzó, 1/8” lapos csavarhúzó, két csavarkulcs, 6mm hex kulcs, üvegtörő, SIM kártya eltávolító, vágóhorog, 1” négyszög kulcs, kocka imbusz. A Leatherman Tread LT Black egy igazán forradalmi karkötő, amely minden olyan eszközt biztosít, amelyre szükséged lehet.

Méretek:
21,74 x 1,8 cm

Tömeg:
156 g


Paraméterek

Tömeg

Tömeg 156 g

Használat

Használat EDC

Penge

Hossz 21,74 cm

Tömeg

Tömeg 156 g

Funkciók

Funkciók száma 29
Funkciók 1/4 box kulcs, 10 mm-es csavarkulcs, 3/16 box kulcs, 6 mm-es csavarkulcs, 8 mm-es csavarkulcs, Négyzetes kulcs, SIM-kártya tű kulcs, Imbusz, Kulcs oxigénpalackhoz, Kereszt csavarhúzó, Palacknyitó, Laposfejű csavarhúzó, Lyukasztó, Vágóhorog

Típus

Típus Karkötőkés

Méretek

Penge hossza 1,8 cm
Bezárt eszköz hossza 21,74 cm
Kód:  SPT899b2
Termékszám:  0037447144837
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10