Oldal frissítése

Leatherman Surge fekete / ezüst

4,8 4 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Leatherman Surge fekete / ezüst

A Leatherman SURGE mindig kéznél van, ha egy jó szakemberre van szükség. 11,5 centiméteres (összecsukott állapotban) és 335 gramm-os. Optimálisan egyesíti a még épp jól hordható méretet a szinte kompromisszummentes használhatósággal.  Most egyedülálló, limitált fekete-ezüst kiadásban vásárolhatja meg!


Ez a masszív kialakítás 21 eszközt rejt. Feltehetőleg nem fogja a zsebében magával vinni, de feltétlen legyen önnél az autóban, a motor csomagtartójában vagy a biciklis táskában. A Surge egy valódi műhely. Az új, erősebb fogónak kisebb erőkifejtés mellett nagyobb a záróereje és határozott, biztos a fogása. A Surge szerszám befogójába vagy egy kereskedelemben kapható T-szárú fűrészt vagy Diamant-fa-/fémreszelőt lehet behelyezni. A szerszámbefogó, a két késpenge és egy különösen erős olló kívülről egyszerűen kihajtható. A belső oldalon 2 bit-tartó, egy homorúan köszörült csavarhúzó, egy sörnyitó/konzervnyitó, valamint egy újonnan fejlesztett, nyílással ellátott (szemes) ár van. Szerszámrögzítéssel. A Surge profi felhasználók számára is ideális.

 

Paraméterek

Tömeg

Tömeg 335 g

Penge

Penge hossza 7,87 cm
Hossz 11,5 cm

Tömeg

Tömeg 335 g

Funkciók

Funkciók száma 21
Funkciók Palacknyitó

Típus

Típus Kártyakés

Méretek

Penge hossza 7,87 cm
Bezárt eszköz hossza 11,5 cm
Kód:  SPT895E
Termékszám:  0037447913006
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20