Oldal frissítése

Leatherman Surge fekete

4,8 18 értékelés
61 290 Ft

Leatherman Surge fekete

Ön is „csináld magad”? Akkor tudja, hogy milyen fontos az, hogy minden eszköz egy helyen legyen. Semmi sem rosszabb, mint amikor a megfelelő eszközök végtelen keresése hátráltatja a munkában és próbál arra emlékezni, mikor és hol hagyta legutoljára. Felejtse el! Ez a nehéz helyzet a már múlté. Az új multifunkcionális bőrkés teljesen egyedülálló a maga területén. Miért? A válasz nagyon egyszerű. Minden, amire szüksége van, ebben az egy eszközben megtalálható. A Leatherman Surge a 21 szerszámot magában foglaló, funkcionális csomag szinonimája.

 

 

Legfontosabb jellemzői

  • Praktikus csomagolás
  • Sokoldalú felhasználhatóság
  • 21 szerszám egy csomagolásban
  • Minőségi és tartós anyag (rozsdamentes acél test és nyél)

2 az 1-ben élvezet - 21 az 1-ben a jelen és a jövő

A Leatherman Surge egyike a megbízható márka legnagyobb multifunkcionális eszközeinek. A Leatherman repertoárjának a legnagyobb fogóját, és a leghosszabb pengéket tartalmazza, valamint könnyen használható szerszámbiztosítékokat foglal magában. Minden gyakran használt eszköz egyszerűen elérhető ezen a nagy „N”-nel ellátott, forradalmian új késen. A minden oldalon megtalálható mély galvanizálás többéves rendszeres használat után is biztosítja a fekete patina hosszú élettartamát. A csomag tartalmaz továbbá egy praktikus bőr vagy nejlon tasakot, amely garantálja eszköze biztos szállítását.

 
 

Paraméterek

Tömeg

Tömeg 335 g

Használat

Használat Úti, EDC

Penge

Penge hossza 7,7 cm
Hossz 11,5 cm

Tömeg

Tömeg 335 g

Funkciók

Funkciók száma 21
Funkciók Bitadapter, Fogó, Drótvágó, Krimpelő fogó, Kés, Kombinálható élű kés, Olló, Palacknyitó, Reszelő, Faráspoly, Fémfűrész, Laposfejű csavarhúzó, Vonalzó, Bőrlyukasztó

Típus

Típus Kártyakés

Tulajdonságok

Penge anyaga Rozsdamentes acél
Nyél anyaga Acél

Méretek

Penge hossza 7,87 cm
Bezárt eszköz hossza 11,5 cm
Kód:  SPT5024
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  0037447178030
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20