Oldal frissítése

Leatherman Signal granity grey

5 2 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Leatherman Signal granity grey

A természet lelkes rajongója vagy? Családi kirándulásra, több napos hegyi túrára vagy éppen raftingra készülsz barátaiddal? A kibővített Leatherman Signal modell jól használható olyan mindennapi és szokatlan helyzetekben, amelyekkel a természetben sétálva találkozhatsz. A hozzáadott funkciók segítik a kültéri tartózkodást. Ilyen a kovakő, a sürgősségi síp és az okos kalapács. Könnyedén tüzet gyújthatsz, segítséget hívhatsz vagy beverheted a cölöpöket a sátorhoz. Ezenkívül mind a 19 funkcionális eszközt biztonsági biztosítékkal látták el, így nem kell félni a sérülésektől.

A Leatherman Signal Signal granity gray többfunkciós szerszám főbb jellemzői

  • Modern multifunkcionális eszköz
  • Ideális kültéri expedíciókhoz, kempingezéshez, kirándulásokhoz
  • A Leatherman Signal 19 praktikus funkciót lát el
  • Biztonsági biztosítékokkal felszerelve
  • Prémium 420HC rozsdamentes acél pengék
  • Szén alapú bevonat a karcolások és a korrózió ellen
    A Cerakote felületkezelés véd a korróziótól, a kopástól és más mechanikai sérülésektől is

    Színes változat: ezüstszürke

    Kiváló minőségű anyagokból készült multifunkciós szerszám

    Minden Leatherman termék precíziós feldolgozással büszkélkedhet, és kizárólag prémium anyagokból készül. Csak így garantálhatják a maximális megbízhatóságot egész életük során. A Leatherman Signal sem kivétel. Az egyes szerszámok pengéi kiváló minőségű 420HC rozsdamentes acélból készülnek, magas széntartalommal. Ez biztosítja a magas kopásállóságot is. A szénalapú bevonat megvédi a szerszámot a karcolásoktól és a korróziótól. A kerámia alapú Cerakote felületkezelés ezután védőréteget biztosít a korrózió, a kopás és más mechanikai sérülések ellen is.

Leatherman Signal 19 okos eszközzel

A Letherman Signal semmilyen helyzetben nem fog cserben hagyni. Összesen 19 okos és praktikus eszközt kínál, amelyek segítenek a különböző problémák megoldásában. Felszereltsége részei a következők: félkerekcsőrű fogó, harapófogó, hasítófogók puha és kemény huzalokhoz, félszerát élű kés, kombinált pengéjű kés, fűrész, kalapács, lyukasztó, konzerv- és üvegnyitó, 1/4" Hex Bit foglalat, Bitfej, 1/4" csavarkulcs, karabiner, 3/16" csavarkulcs, mentősíp, kovakő és gyémántbevonatú vágószerszám. A Leatherman Signal többfunkciós szerszám valóban nélkülözhetetlen segítség a kültéri expedíciók és a természetjárások során

Tömeg:
212,6 g

Paraméterek

Használat

Használat Úti, EDC

Penge

Penge hossza 6,93 cm
Hossz 11,43 cm

Tömeg

Tömeg 212,6 g

Funkciók

Funkciók száma 19
Funkciók 1/4 box kulcs, 1/4 hex bit, 3/16 box kulcs, Bitadapter, Karabiner, Kalapács, Fogó, Drótvágó, Gyújtószerszám, Kés, Kombinálható élű kés, Konzervnyitó, Palacknyitó, Fémfűrész, Bőrlyukasztó, Mentő síp

Típus

Típus Kártyakés

Tulajdonságok

Penge anyaga Rozsdamentes acél
Nyél anyaga Acél
Kód:  SPTlea202
Termékszám:  0037447008177
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05