Oldal frissítése

Leatherman SIGNAL, fekete

4,9
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Leatherman SIGNAL, fekete

A szabadban töltött idő szerelmese vagy? Kirándulni készülsz a családdal, esetleg néhány napra a hegyekbe, vagy raftingolni mész a barátaiddal? Minden hétköznapi és szokatlan helyzetben, amellyel a szabadban való barangolás közben találkozhatsz, jól jön a Leatherman Signal meghosszabbított modell. A hozzáadott funkcióknak köszönhetően tökéletes a szabadban. Ezek közé tartozik egy kovakő, egy vészsíp és egy okos kalapács. Így könnyedén tüzet gyújthatsz, segítséget hívhatsz, vagy beverheted a sátorcölöpöket. Mind a 19 funkcionális szerszám biztonsági zárakkal is fel van szerelve. Így nem kell aggódnod a sérülések miatt.

A Leatherman Signal multitool fő jellemzői , fekete

  • Modern multifunkcionális eszköz
  • Ideális szabadtéri expedíciókhoz, kempingezéshez
  • Leatherman Signal 19 praktikus funkcióval
  • Biztonsági zárakkal felszerelve
  • A pengék prémium 420HC rozsdamentes acélból készültek
  • Szénalapú bevonat a karcolások és a korrózió elleni védelem érdekében
  • A Cerakote felületkezelés a korrózió, a kopás és más mechanikai sérülések ellen is védelmet nyújt
  • Szín: fekete

Kiváló minőségű anyagokból készült multitool

Minden Leatherman termék precíz kivitelezéssel büszkélkedhet, és kizárólag prémium minőségű anyagokból készül. Csak így garantálható a maximális megbízhatóság a teljes élettartam alatt. Ez a Leatherman Signal esetében sincs másképp. Az egyes szerszámok pengéi magas minőségű 420HC magas széntartalmú rozsdamentes acélból készülnek. Ez biztosítja többek között a magas kopásállóságot. A szénalapú bevonat megvédi a szerszámot a karcolásoktól és a korróziótól. A Cerakote kerámia alapú felületkezelése további védőréteget képez.korrózió, kopás és egyéb mechanikai sérülések ellen is.

Leatherman Signal a 19 intelligens szerszámmal

Leatherman Signal nem fog cserben hagyni semmilyen helyzetben. Összesen 19 okos és praktikus eszközt tartalmaz, amelyek a legkülönbözőbb helyzetekben segíthetnek. Tartalmaz tűfogót, feszítő fogót, puha és kemény drótvágót, drótcsíkozót, kombinált kést, fűrészt, kalapácsot, fejszét, fúvókát, konzerv- és üvegnyitót, 1/4" hatlapos bitet,bitrögzítőt,1/4-escsőkulcs, karabinert, 3/16-os csőkulcsot, vészsípot, tűzkövet és gyémánt élezőt. A Leatherman Signal Multitool egy igazán nélkülözhetetlen eszköz a szabadtéri expedíciók és kirándulások során

Tömeg:  
212,6 g

Paraméterek

Használat

Használat Úti, EDC

Penge

Penge hossza 6,9 cm
Hossz 11,4 cm

Tömeg

Tömeg 213 g

Funkciók

Funkciók száma 19
Funkciók 1/4 box kulcs, 1/4 hex bit, 3/16 box kulcs, Karabiner, Kalapács, Drótvágó, Fogó tűheggyel, Gyújtószerszám, Bit tartó, Kombinálható élű kés, Krimpelő, Konzervnyitó, Palacknyitó, Fogas kés / fűrész, Bőrlyukasztó, Mentő síp

Típus

Típus Kártyakés
Kód:  SPTlm0035
Kiterjesztett garancia: +276 hónap
Termékszám:  0037447003851
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10