Oldal frissítése

Leader Fox Bend 28" matt fekete / halványzöld

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Leader Fox Bend 28" matt fekete / halványzöld

Ha nem vagy formában és már rég volt, amikor utoljára bringára ültél, mégis szívesen elmennél egy kerékpártúrára, akkor (az) Leader Fox elektromos kerékpárja a legegyszerűbb megoldás. Ez a modell azok számára ajánlott, akik főleg rekreációs körülmények között szeretnék használni. Vásárlás előtt érdemes figyelembe venni a kerékpár teherbírását is, amely jelen esetben 120 kg. A bicikli váza alumínium. Erről a modern anyagról elmondható, hogy nagyon könnyű és ellenálló, mégsincs negatív hatással a vázra. A(z) Leader Fox Bend 28" matt fekete / halványzöld elektromos kerékpár felfüggesztett elülső villa lengéscsillapítással lett felszerelve. Ez a női cyclocross, elektromos kerékpár bafang M420 típusú motorral rendelkezik. A motor a középső részben található. A bicikli súlya: 25 kg. A maximális komfort érdekében 9 áttételi fokozattal szerelték fel. Az elektromotor teljesítménye: 250 W. A(z) Leader Fox elektromos kerékpárjának maximális hatótávolsága 130 km.

A(z) Leader Fox Bend 28" matt fekete / halványzöld elektromos kerékpár főbb tulajdonságai

  • Az elektromos kerékpár a legegyszerűbb megoldás, ha nincs kedved tekerni
  • Ingázásra és kirándulásokra is alkalmas
  • Fajtáját tekintve ez egy cyclocross, elektromos
  • Felhasználási terület: rekreációs
  • A kerékpár váza: alumínium
  • A(z) Leader Fox elektromos kerékpárja hidraulikus tárcsa fékekkel rendelkezik
  • Felfüggesztett elülső villa lengéscsillapítással lett felszerelve
  • Összesen 9 áttételi fokozattal lett ellátva
  • A bicikli össztömege: 25 kg
  • Fixálható felfüggesztés (kerékpárvilla )
  • A(z) Leader Fox Bend 28" matt fekete / halványzöld elektromos kerékpár színe: szürke
  • A(z) 2020 idényre fejlesztették ki
  • A motor a kerékpár középső részébe van beépítve
  • A motor gyártója: bafang M420

A kerékpár mérete

Mielőtt biciklit vásárolnál vedd figyelembe annak méretét és gondold át, hogy milyen környezetben szeretnéd használni. Ez egy cyclocross, elektromos, így legfőképp terep viszonyokhoz ajánlott, de természetesen a városban is elboldogul. Felépítése, mérete és dizájnja alapján női. A komfortos bringázás érdekében 158 - 165 cm közötti testmagassággal rendelkezőknek ajánlott. A(z) Leader Fox Bend 28" matt fekete / halványzöld kerekének mérete 28". Köpenyének szélessége 47 mm. A megfelelő nagyságú kerékpár kényelmes használatot garantál rövid és hosszú utakon is.

A(z) Leader Fox elektromos kerékpárjának meghajtása

Az elektromos kerékpár kiválasztásánál célszerű meghatározni, hogy milyen hatótávot, mekkora teljesítményt és maximális sebességet várunk el tőle. A modell villanymotorjának teljesítménye: 250 W. A(z) Leader Fox elektromos kerékpárjának max. hatótávolsága 130 km, sebessége pedig 25 km/h. Az akku helye: kerékpárváz.

Kód:  SPTlea170nad
Termékszám:  SPTlea170nad

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20