Oldal frissítése

La Siesta Brisa Caribic Double kék

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

La Siesta Brisa Caribic Double kék

La Siesta Brisa Caribic Double - élvezd a jólétet és gondtalan pillanatokat

Egy praktikus és rendkívül kényelmes függőágyat mutatunk be a La Siesta márkától. A Brisa Caribic Double függőágy két fő számára biztosít kényelmes elhelyezkedést a valódi pihenés és maximális komfort eléréséhez. A függőágy nagyszámú felfüggesztő hevederrel készült, így egyenletesen oszlatja el a testtömeget. Pillanatok alatt könnyedén felszerelheted és el is távolíthatod. A La Siesta Brisa Caribic Double függőágy egy teljesen új formatervezéssel érkezik, prémium minőségű funkcionális HamacTex szálakból készült, így nem árt meg neki sem a napfény sem pedig az eső. Habár az anyag kétségkívül ellenálló, mégis nagyon kellemes a tapintása és könnyű a karbantartása is. Élvezd a pihenéssel töltött csodás napokat és a kellemes időtöltést szabadtéren ezzel a stílusos La Siesta Brisa Caribic Double függőággyal.

A La Siesta Brisa Caribic Double függőágy legfőbb jellemzői

  • Ellenálló, szabadtéri Brisa Caribic Double függőágy a La Siesta márkától
  • Stílusos színű
  • A függőágy teherbírása legfeljebb 160 kg
  • A La Siesta Brisa Caribic Double két fő számára készült
  • Könnyű és gyors fel- és leszerelés
  • A függőágy funkcionális HamacTex szálakból készült
La Siesta Brisa Caribic Double

Vízálló és gyorsan száradó anyagból

A La Siesta Brisa Caribic Double függőágy, mint a gyártó többi szabadtérre tervezett függőágya, a funkcionális HamacTex szálakból készült, ezt kifejezetten a függőágyakhoz fejlesztették ki. Az anyaga robusztus, vízálló és gyorsan szárad. Remekül ellenáll az erős napsugárzásnak illetve a reggeli harmatnak vagy esőzésnek is.

La Siesta Brisa Caribic Double

A La Siesta Brisa két fő számára nyújt kényelmet

A Double méretű Brisa függőágy igazán tágas egy fő számára és nagyszerűen elhelyez két főt is. A legjobb, hogyha keresztben helyezkedsz el rajta, így a testeddel természetesen nyitod ki és nyújtod meg az anyagot.

La Siesta Brisa Caribic Double

Számos felfüggesztő hevederrel

A nagy számú felfüggesztő heveder gondoskodik a testtömeg egyenletes eloszlásáról és a páratlan kényelemről. Tapasztald meg a súlytalanság érzését a La Siesta Brisa Caribic Double függőággyal.

La Siesta Brisa Caribic Double

Hosszú élettartam

A különleges módszerrel készült szövés biztosítja az anyag nagyfokú ellenállását az elhasználódással szemben. Az anyag robusztussága illetve a megerősített szélek, amelyek védik az anyagot a szakadástól, garantálják a La Siesta Brisa függőágy gondtalan felhasználását sok éven át.

La Siesta Brisa Caribic Double

A La Siesta Brisa Caribic Double mosható

Az anyag nem szívja magába a nedvességet vagy a szagokat, és nem vonzza a szennyeződéseket sem. Pontosan ezért a La Siesta függőágy karbantartása igazán egyszerű. Ehhez elegendő kimosnod azt a mosógépben egy kíméletes programon a szezon végén.

La Siesta Brisa Caribic Double

Kolumbiában készült

A klasszikus latin amerikai La Siesta függőágyat a függőágyak hazájában készítik. Rád is hamar átragasztja a kolumbiaiakra jellemző jókedvet és a pozitív életszemléletet.

Tisztességes kereskedelem

A La Siesta márka támogatja a tisztességes kereskedelmet, a környezetbarát gyártást illetve a társadalmi felelősségvállalást. Tevékenységével segít megteremteni a dél-amerikai függőágy készítő vállalkozások és az organikus pamuttermesztők fenntartható fejlődéséhez szükséges feltételeket.


Paraméterek

Méret

Hossz 230 cm
Szélesség 160 cm

Függőrendszer

Függőrendszer Akasztóhurok

Tömeg

Tömeg 1 kg

Tulajdonságok

Anyag Polipropilén
Szín Kék

Típus

Típus Függőágy

Méretek

Hossz 230 cm
Szélesség 160 cm

Terhelhetőség

Terhelhetőség 160 kg

Tulajdonságok

Anyag Polipropilén
Szín Kék
Kód:  SPTlas18
Termékszám:  4025122937610

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10