Oldal frissítése

KUKE mobiltelefon tok akkumulátorral és 64 GB memóriával

KUKE mobiltelefon tok akkumulátorral és 64 GB memóriával


Stílusos kiegészítő

Stílusos kiegészítőt keresel, amely megóvja kedvenc telefonodat a mostoha időjárási körülményektől és a sérülésektől? Szeretnéd ezzel együtt a tároló kapacitását is bővíteni? Akkor válassz egy olyan tokot, amely mindkét igényt kielégíti. És még ezen túl is nyújt valamit. A tok egy beépített akkumulátor révén képes meghosszabbítani a mobiltelefon üzemidejét is.



Stílusos és praktikus

A Kuke hátlap újratölthető akkumulátorokkal és tárhellyel tökéletes társa lesz az iPhone készüléknek. A vékony burkolatba rejtett 2400 mAh akkumulátornak köszönhetően az iPhone üzemideje akár 40%-kal is megnőhet - a kiegészítő mégis sokkal könnyebb, mint gondolnád. Az elegáns vonalak és a praktikum e remek ötvözete energiát, védelmet és a fotók és videók számára további tárhelyet biztosít.

 KUKE s akumulátorem a pamětí 64GB, bílé
 


 KUKE s akumulátorem a pamětí 64GB, bílé
 

Legfontosabb jellemzők

  • Modern és praktikus kiegészítő
  • Vékonyabb, mint az eredeti Apple akkumulátor tok
  • Nem takarja a csatlakozókat
  • Plusz akkumulátor és tárhely egyben
  • Vezérlő alkalmazás a csomagban
  • Vékony, könnyű burkolat puha felülettel
  • iPhone 6 és 6s készülékekhez


Szükséges alkalmazás

A termékhez a telefonnal való megfelelő működést biztosító alkalmazás is jár. Ez teljesen intuitív és könnyen kezelhető. Az adatok könnyen áthelyezhetők a telefonra és viszont. A segítségével emellett az is azonnal láthatóvá válik, hogy mennyi töltés maradt a segédakkumulátorban.

 KUKE s akumulátorem a pamětí 64GB, bílé
 


 KUKE s akumulátorem a pamětí 64GB, bílé
 

Hirtelen elég hely lesz

A hátlap tárhelye 1680 perc videó vagy 18.000 MP3-formátumú zeneszám tárolására képes. Maximálisan 64GB belső gyorsmemóriával rendelkezik - ez a szám bizonyára meggyőzően hat. A tok így nem csak egyszerű kiegészítő lesz, hanem minden iPhone rajongó hasznos segítője.


KUKE

Nem töltött alternatív szöveget egy fotó!

 
 
 

Paraméterek

Méret

Magasság 11 mm (1,1 cm)

Telefon márka/model

Telefonmárka Apple

Típus és anyag

Tömeg 68,5 g

Méret

Mélység 11 mm
Szélesség 71 mm
Magasság 142 mm

Kapacitás

Kapacitás 2 400 mAh
Kód:  KUKE02
Termékszám:  6934947901561

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05