Oldal frissítése

KUKE Iphone tok beépített akkumulátorral és 64 GB memóriával - fehér

4,5 6 értékelés

KUKE Iphone tok beépített akkumulátorral és 64 GB memóriával - fehér


Stílusos kiegészítő

Stílusos kiegészítőt keresel kedvenc eszközöd számára, amely megfelelő védelmet nyújt a zord időjárás és az egyéb károsodások ellen? Emellett nem bánnád, ha nagyobb tárhely állna a rendelkezésedre? Ebben az esetben, válaszd ezt a tokot, amely minden igényednek megfelel. Ám ez a termék még valami extra meglepetést is tartogat: beépített akkumulátorral rendelkezik, amelynek köszönhetően meghosszabbítja a mobiltelefonod készenléti idejét.



Stílusos és praktikus

Az újratölthető akkumulátorral és beépített tárhellyel rendelkező Kuke telefontok iPhone-od tökéletes segítőtársa lesz. Két darab 400 mAh-s akkumulátor ellenére ez a vékony tok sokkal könnyebb, mint gondolnád, mégis akár 40%-kal is képes megnövelni iPhone-od készenléti idejét. A stílusos körvonalak és a praktikus megoldás kombinációja kiváló teljesítményt, megfelelő védelmet és bővíthető tárhelyet biztosít a fényképeid és a videóid számára.

 Pouzdro KUKE s akumulátorem a pamětí 64GB, bílé
 


 Pouzdro KUKE s akumulátorem a pamětí 64GB, bílé
 

Legfontosabb jellemzői

  • Modern és praktikus kiegészítő
  • Vékonyabb, mint az eredeti Apple akkumulátoros tok
  • Folyamatos csatlakoztatás
  • Extra akkumulátorok és tárhely egy készülékben
  • Elérhető intuitív vezérlő alkalmazás, ingyen
  • Vékony, könnyű burkolat puha felülettel
  • iPhone 6 Plus és 6s Plus mobiltelefonok számára tervezték


A szükséges alkalmazás

A tok megfelelő használatához szükséges alkalmazáshoz a felhasználó ingyen hozzájuthat. Az applikáció rendkívül intuitív és egyszerűen kezelhető. Segítségével adataidat egyszerűen és gyorsan áttöltheted a telefonodról a tokban lévő tárhelyre, és vissza is. Az alkalmazásnak köszönhetően mindig azonnal láthatod, hogy az extra akkumulátorok mekkora kapacitással rendelkeznek éppen.

 Pouzdro KUKE s akumulátorem a pamětí 64GB, bílé
 


 Pouzdro KUKE s akumulátorem a pamětí 64GB, bílé
 

Hirtelen elegendő tárhelyhez jutsz

A tok 1,680 percnyi videó, vagy 18,000 MP3 formátumú zeneszám tárolására alkalmas. A tok tárhelye rövid idő alatt maximum 64 GB-ra bővíthető, amely minden kétséget kizáróan lenyűgöző kapacitást jelent. Ez a tok nem csak egy egyszerű kiegészítő, hanem egy praktikus segítőtárs az iPhone-felhasználók számára.


KUKE

Nem töltött alternatív szöveget egy fotó!

 
 
 

Paraméterek

Méret

Szélesség 84,5 mm (8,45 cm)
Magasság 164 mm (16,4 cm)
Mélység 12,5 mm (1,25 cm)

Kapacitás

Kapacitás 2 400 mAh

Tömeg

Tömeg 88 g
Kód:  KUKE04
Termékszám:  6934947901646

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10