Oldal frissítése

Kona Lana'I fekete/narancssárga színű

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Kona Lana'I fekete/narancssárga színű

A(z) Kona Lana'I fekete/narancssárga színű kerékpár ideális választás, ha rövidebb vagy hosszabb túrákat tervezel. Ez egy MTB (mountain bike) kerékpár. Elsődlegesen terepen és erdei ösvényeken jeleskedik. A váz aerodinamikusabb háttartást tesz lehetővé, így például dombnak felfelé a lábaink nagyobb erőt tudnak kifejteni és az első kerék sem emelkedik a levegőbe. A(z) Kona által megálmodott kerékpár összesen 16 áttétellel rendelkezik. A kerekek mérete 26". Ebből adódóan könnyen kormányozható és kellően fordulékony.

A(z) Kona Lana'I fekete/narancssárga színű unisex kerékpár legfontosabb paraméterei

  • A(z) MTB kerékpár 16 áttétellel rendelkezik
  • A váz ellenálló alumínium-csövekből épül fel
  • Az MTB kerékpár terepre a legalkalmasabb
  • Maximális terhelhetősége: 110 kg
  • A köpeny átmérője: 26"
  • Rugós első villa
  • Fixálható felfüggesztés
  • A(z) MTB kerékpár Hidraulikus tárcsa fékekkel rendelkezik
  • A(z) Kona Lana'I fekete/narancssárga színű kerékpár súlya: 14,58 kg

A(z) Kona Lana'I fekete/narancssárga színű menettulajdonságai és anyaga

A kerékpár váza alumínium-csövekből készült. Erről a modern anyagról elmondható, hogy szinte súlytalan és strapabíró. Más fémekkel ellentétben a rozsdától sem kell félteni. Max. terhelhetősége: 110 kg. A villa rugóútja 100 mm, így eredményesen tompítja az úthibákból származó rázkódásokat. A lengéscsillapító használata kényelmet nyújt, de erőt veszítünk vele. Ennek okán, az első felfüggesztés rögzíthető. A(z) Kona kerékpárját mechanikus tárcsafékekkel látták el. Az első és hátulsó féktárcsa mérete 180 mm illetve 160 mm, amely optimális fékerőt biztosít.

Kód:  SPTKONA28nad
Termékszám:  SPTKONA28nad

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20