Oldal frissítése

KOMPASS kerékpártartó 2 darab HOOK DOUBLE

4,5 4 értékelés
7 190 Ft

KOMPASS kerékpártartó 2 darab HOOK DOUBLE

A COMPASS HOOK DOUBLE tartók lehetővé teszik a kerékpár tárolását. Úgy tervezték őket, hogy a falra szerelhetők legyenek, így a kerékpárok nem foglalnak helyet a garázsban. Az első kerék felakasztására szolgáló kampóval és egy vezetőlemezzel vannak ellátva. Ez megakadályozza, hogy a kerék beszennyezze a falat, egyben azt is, hogy a kerékpár jelentősen oldalra dőljön. A tartók kiváló minőségű fémből készültek, a kampók pedig gumírozottak. A falra csavarokkal és tiplikkel rögzítik, és akár 20 kg-ot is elbírnak. A KOMPASS HOOK DOUBLE tartók biztosítják a kerékpár megbízható felfüggesztését.

A COMPASS HOOK DOUBLE 2 db kerékpártartó fő jellemzői

  • Tartókonzolok a kerékpár felfüggesztéséhez.
  • Falra való szerelésre tervezve.
  • Kampó az első kerék felakasztásához.
  • A vezetőlemez megakadályozza a fal kerék általi beszennyezését, ugyanakkor azt is, hogy a kerékpár jelentősen oldalra dőljön.
  • A tartók kiváló minőségű fémből készültek.
  • A kampók gumírozottak.
  • Szín: fekete

Terhelhetőség:  
20 kg


Paraméterek

Tartó típusa

Tartó típusa falra

Kerékpár rögzítése

Kerékpár rögzítése Felninél

Terhelhetőség

Terhelhetőség 20 kg
Kód:  AUPR329254
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  8591686092745

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10