Oldal frissítése

Klarfit Ultimate Gym 5000

Kiegészítők a termékhez

Klarfit Ultimate Gym 5000

A Klarfit Ultimate Gym 5000 fitneszgép lehetővé teszi az egész test mindennapos edzését az otthoni edzőteremben vagy fitnesz központban. A szilárd csővázat kényelmes párnázás egészíti ki az edzés közbeni maximális kényelemért. A fitneszgép akár 50 elvégezhető gyakorlatot kínál. A simán mozgó kábeles görgők egyenletes mozgást biztosítanak, optimális erőátvitel mellett. A háttámlát és az ülést szintetikus bőr borítja, amely nagyon könnyen tisztítható. A csomag két 1,5 kg-os súlyzót is tartalmaz.

A Klarfit Ultimate Gym 5000 fitneszgép fő jellemzői

  • Otthoni és profi edzőtermekbe is alkalmas fitneszgép
  • Lehetővé teszi az egész test megtornáztatását
  • Szilárd csőváz, kényelmes párnázással kiegészítve
  • A háttámlát és az ülést szintetikus bőr borítja
  • A Klarfit Ultimate Gym 5000 akár 50 gyakorlatot kínál
  • A fitneszgép része egy pillangó modul, egy széles felső rúd, a kábeles rendszer, egy lejtős rúd és mások
  • A csomag két súlyzót is tartalmaz
  • Színváltozat: fekete

A Klarfit Ultimate Gym 5000 lehetővé teszi az egész test edzését

A Klarfit Ultimate Gym 5000 fitneszgép középső ülése hozzáférést biztosít a pillangómodulhoz, amely a mellkas és váll edzésre használható fekvenyomáskor, valamint a lábak elülső izmainak nyújtására, miközben a széles felső rudat a bicepsz, a tricepsz, a hátizom és a hát megerősítésére szolgál. A kábeles rendszer segítségével erősítheted a bicepszet, a tricepszet és a hátat is, az evezős gyakorlatok pedig lehetővé teszik a váll, a hát, a kar és a láb edzését. A lejtős ferde pad pedig a hasizomgyakorlatok elvégzésére szolgál, az ellenállással rendelkező karok a talaj mentén ideálisak a fekvőtámasz különféle változataihoz. A Klarfit Ultimate Gym 5000 segítségével az egész testedet megerősítheted.

Méretek:
235 × 214 × 165 cm

Tömeg:
134,5 kg

Paraméterek

Tömeg

Tömeg 134,5 kg

Jellemzők

Edzhető testrészek Vállak, Hát, Mellkas, Kar, Has, Fenék, Combok, Vádli

Általános méretek

Mélység 165 cm
Szélesség 235 cm
Magasság 214 cm
Kód:  SPTif1671ss
Termékszám:  4260457484068

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20