Oldal frissítése

KingCamp Truck Tent

84 090 Ft

KingCamp Truck Tent

A KingCamp Truck Tent

A KingCamp Truck Tent autóhoz rögzíthető családi kültéri sátorral elrejtőzhetsz az időjárás szeszélyei elől. Egy kempingelőtető, amelynek előnye, hogy belül elég hely áll rendelkezésre a mozgáshoz. A bejárat az egyik oldalon található, a másik oldal a kocsihoz csatlakozik. A nedvességtől való védelmet a tartós héj biztosítja, a megfelelő vízállóságról a minőségi ponyva gondoskodik. A megvarráshoz poliésztert használtak. A KingCamp Truck Tent sátor szerkezete üvegszálas anyagból készült, amely az egyik leggyakrabban használt anyag.

A KingCamp Truck Tent sátor legfontosabb jellemzői

  • A KingCamp Truck Tent sátor vízálló
  • A szerkezetéhez üvegszálat használtak
  • A ponyva poliészterből készült
  • A kicsomagolt sátor méretei: 260 × 165 × 180 cm
  • Az összecsomagolt sátor méretei: 76 × 26 × 26 cm
  • Tömeg: 6,9 kg
  • A KingCamp Truck Tent sátor kék színben készült

A KingCamp Truck Tent sátor könnyen becsomagolható utazáshoz

A mellékelt kék színű szállítótáska gondoskodik a KingCamp Truck Tent sátor egyszerű szállításáról. A sátrat percek alatt felállíthatod. Minimalista, 76 × 26 × 26 cm méretűre összehajtható. Tömege 6,9 kg. Kompakt méreteinek és alacsony tömegének köszönhetően könnyen hordozható. Használhatod kempingezéshez és más szabadtéri tevékenységekhez. A KingCamp Truck Tent sátor hátsó platóval rendelkező járművekre rögzíthető. Egy praktikus tető, amely elrejt a forró nap és az eső elől.

KingCamp Truck Tent
KingCamp Truck Tent

A KingCamp Truck Tent sátor könnyen felállítható

A KingCamp Truck Tent sátor egyszerű felállító rendszerrel büszkélkedhet, amely nem igényel tudást vagy fizikai erőt. Percek alatt felállíthatod. Felállított állapotban 260 × 165 × 180 cm-es, és két felnőtt kényelmesen elfér benne. A megfelelő magasság szintén praktikus. A sátornak nyitható elülső fala van, így jó időben a természet része lehetsz. Ha el akarsz bújni az eső vagy a szél elől, csak zárd be a sátrat. A KingCamp Truck Tent sátor a jó szellőzésért három szúnyoghálós ablakkal rendelkezik.

A KingCamp Truck Tent minőségi kialakítással büszkélkedhet

A KingCamp Truck Tent sátor ponyvája poliészter szövetből készült, amely ellenáll a víznek és a mechanikai sérüléseknek. A sátor feszítőkötelekkel és rögzítő cövekekkel szilárdan a talajhoz rögzíthető. Erősebb szélben is a helyén marad. A szerkezethez népszerű üvegszálas anyagot használták. A KingCamp Truck Tent sátor kiváló minőségű és elég nagy ahhoz, hogy különféle szabadtéri tevékenységekhez is megfeleljen. Az elülső kinyitható fal kitámasztható, így további, előtetővel védett teret kapsz.

KingCamp Truck Tent
KingCamp Truck Tent

Hálós ablakok

A KingCamp Truck Tent sátor három hálós ablakkal van felszerelve, amelyek összekötnek a természettel, biztosítják a jó szellőzést, és megvédenek a tolakodó rovaroktól.

KingCamp Truck Tent

Akassz fel lámpát

A KingCamp Truck Tent sátor egyszerű felfüggesztő rendszert kínál a lámpának, valamint két hálós zsebet a kisebb tárgyak tárolására.

KingCamp Truck Tent

Kényelmes alvás

A KingCamp Truck Tent sátor elég hellyel rendelkezik a kényelmes munkához és alváshoz.

KingCamp Truck Tent

Paraméterek

Sátor elrendezése

Max. személyek száma 3
Forma Iglu
Sátor összetétele Egy bejáratos

Tulajdonságok

Speciális tulajdonságok Vízálló, UV védelem
Szerkezet anyaga Üvegszál
Szín Fekete, Szürke
Tömeg 6,9 kg
Ponyvák száma Egyponyvás
Burkolat anyaga Poliészter
Szellőzés Hálózati nyílások

Típus

Típus Családi, Outdoor, Strand-, Vitorla, Lakókocsikhoz

Méret - kibontva

Mélység 260 cm
Magasság 165 cm

Méret - csomagolva

Mélység 76 cm
Szélesség 26 cm
Magasság 26 cm
Kód:  SPTking03
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  6923334500432

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10