Oldal frissítése

Kinemax Cross-1

4,6 9 értékelés
5 690 Ft
Ha ennyit vásárolsz: 1 db 5 690 Ft/db
Ha ennyit vásárolsz: 2 db 5 310 Ft/db
Ha ennyit vásárolsz: 3 vagy több db 5 120 Ft/db

Kinemax Cross-1

A Kine-MAX Cross szalag rácsos szerkezetű nem rugalmas, így stimulálja az akupunktúrás és a refelxiós pontokat. A szalag fájdalom és izommerevség esetén nyújt segítséget, de keringési problémák esetén is jó szolgálatot nyújt. Nem csak sportolóknak, hanem mindennapi használatra is ajánlott.

Láthatatlan

A szalag testszínű, így szinte láthatatlan. Nem kell amiatt aggódnod, hogy eltakarja-e a ruha, mert a bőrödön észrevétlen marad.. 

Teljesen biztonságos

A tapasz kiváló minőségű anyagokból készült, és hipoallergén ragasztóval látták el. A rácsszerkezet hasonló az emberi izomrostok szerkezetéhez.

Könnyen kezelhető

A tapaszt a meridiánpontok mentén kell felhelyezni a fájdalom helyére, vagy az akupunktúrás pontokra. A ragasztó megemeli a bőrt, és így a meridiánpont meglazul, a fájdalom pedig megszűnik.

Méret: S:
27 x 21 mm = 180 darab a csomagban

 

Paraméterek

Szélesség

Szélesség 2,7 cm

Hossz

Hossz 0,02 m

Anyag

Anyag Pamut

Típus

Típus Rácsos

Szín

Szín Bézs
Kód:  SPTmm172
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  8592822000426
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20