Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Kine-MAX Professional Massage Foam Roller masszázshenger - szürke

4,9 13 értékelés
21 190 Ft

Kine-MAX Professional Massage Foam Roller masszázshenger - szürke

A Kine-MAX Professional Massage Foam Roller szürke masszázshengerrel soha többé nem lesz izomfájdalmad. Az EVA hab borítás tökéletesen illik a kézbe, teljes masszázst biztosít az egész test számára. Alkalmas aktív sportolóknak, de orvosi eszközként is, különböző sérülések rehabilitációjára. 

A Kine-MAX Professional Massage Foam Roller szürke masszázs henger fő tulajdonságai

  • Nagyszerű eszköz önmasszírozásra
  • Henger, hossz: 90 cm, átmérő: 15 cm
  • A henger EVA habból készült
  • A Kine-MAX Professional Massage Foam Roller serkenti a vérkeringést
  • A megfelelő masszázs teljesen regenerálja az izmokat

Önmasszázs a kipihent testért

A regeneráció és a pihenés a sport velejárói. A praktikus Kine-MAX henger könnyebbé teszi azt a folyamatot. A henger alakú eszköz serkenti a vérkeringést, így jobb várellátást biztosít és segíti az izmok helyes működését. A megfelelő masszázs eltávolítja a szervezetből a káros anyagokat, így teljes körűen pihenteti az izmokat. A folyamat ismétlésével a regeneráció felgyorsul, az izmok pedig rugalmasabbá válnak. Kialakításának köszönhetően a páciens tökéletesen érzi, mely testrész fáj, így a megfelelő helyeken alkalmazható a masszázs.

Paraméterek

Henger tulajdonságai

Szín Szürke
Hossz 90 cm
Átmérő 15 cm
Típus Sima
Kód:  SPTknx0002
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  8592822000563

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05