Oldal frissítése

Kine-MAX Professional Massage Foam Roller Kék

4,9 13 értékelés
21 190 Ft

Kine-MAX Professional Massage Foam Roller Kék

A _MAX Professional Massage Foam Roller  (professzionális masszázsgörgő) használatával Önnek soha többé nem lesz izomfájdalma. Az EVA hab- henger tökéletesen illik a kézbe, és lehetővé teszi az  egész test komplett átmasszírozását saját magunk által. Ideális berendezés nem csak aktív sportolók részére, hanem orvosi segédeszközként is, amely alkalmas különböző sérülések utáni rehabilitációs kezelésekhez.
 

A Kine MAX professzionális kék hab masszázsgörgő főbb jellemzői

  • Egy nagyszerű eszköz az ön-masszírozáshoz
  • A görgő hossza: 90 cm, átmérője 15 cm
  • A görgő EVA habból készül
  • A Kine-MAX Professional Foam Roller masszázsgörgő használata  elősegíti a vérkeringést a bőrben
  • Ha megfelelő erővel nyomjuk a görgőt, az izmok teljes mértékben regenerálódnak

Ön-masszázs a test ellazításához

A regeneráció és a relaxáció alapvetően a sporthoz tartozik. A praktikus Kine MAX görgő ezt a folyamatot  megkönnyíti. A görgőalakú eszköz  elősegíti a vérkeringést a bőrben, és így javítja a véráramlást és a megfelelő izomműködést. A helyes masszázzsal kiöblítjük a szervezetből a káros anyagokat, és ennek eredményeképpen  teljes izom-relaxáció érhető el. Ha ismételjük ezt a folyamatot, akkor  a regeneráció felgyorsul,  és az izmok rugalmasabbá válnak. Az  ön-masszázs  képességének  köszönhetően a beteg megérti / megérzi, hogy pontosan melyik testrésze fáj, és a megfelelő helyeken nyomja jobban az eszközt.

 

Paraméterek

Henger tulajdonságai

Szín Kék
Hossz 90 cm
Átmérő 15 cm
Típus Sima
Kód:  SPTknx0001
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  8592822000570
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20