Oldal frissítése

Kine-Max Professional Massage Foam Roller - Fekete Masszázshenger

4,8 74 értékelés
15 490 Ft

Kine-Max Professional Massage Foam Roller - Fekete Masszázshenger

A masszázsgörgő használata lehetővé teszi az izmok és izomfasciák (izomszövetek) regenerálódását és rehabilitációját. Az izmok megfelelő működése biztosítja a vérellátást, és a vérkeringést is segíti a maszázs, ami javítja az izomra jutó előnyös anyagok felhasználását és a káros, felesleges anyagok eltávolítását. A rendszeres használat javíthatja az általános regenerációt és az izomfunkciókat. A henger belseje ABS műanyagból készül, a felületet rugalmas, de szilárd EVA hab borítja, amely a kiemelkedésekre van formázva.

Fontos funkciók

  • Hossz 33 cm, átmérő 14 cm
  • Összetétel: ABS műanyag belső, EVA hab felület
  • Csökkentse a fájdalmat és izomfeszültséget
  • Az izmok rugalmasságának és kiterjedésének növelése
  • Segít a test degeneratív betegségeinek kezelésében
  • Modern dizájn

Az ABS műanyag garantálja a henger belső felületének stabilitását, így a használat során nem változtatja meg az alakot ellipszis alakúra.

EVA hab a henger felszínén garantálja,  hogy a benyomódás után visszanyerje az eredeti alakját. A hengerpalást az ujjak mozgását stimulálja, emiatt ugyanúgy élvezhető lesz, mint a klasszikus masszázs. 

 

Paraméterek

Henger tulajdonságai

Szín Fekete
Hossz 33 cm
Átmérő 14 cm
Típus Masszázs
Kód:  SPTms2197
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  8592822000501

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15