Oldal frissítése

KHW Snow Comfort

Kiegészítők a termékhez

KHW Snow Comfort

A KHW Snow Comfort szánkó egyaránt alkalmas gyermekek és kevésbé mozgékony személyek számára. A beépített, lehajtható fellépőlaplehetővé teszi a kísérő személlyel történő szánkózást. A szánkó acél csúszófelületekkel ellátott sítalpas alváza duplafalú műanyagból készül. A magasított háttámlán elhelyezett fejtámla magassága állítható. Az erős rugózattal ellátott ülőfelület elnyeli az egyenetlen terep okozta ütődéseket. A szánkó fémből készült fékezőlapokkal van ellátva, amelyek mindkét oldalon, egymástől függetlenül kezelhetők.

A KHW Snow Comfort szánkó legfontosabb jellemzői

  • Szánkózás kísérőszeméllyel
  • Gyerekek, kevésbé mozgékony vagy idősebb személyek számára is alkalmas
  • Acél csúszófelületekkel ellátott műanyagból készült sítalpas alváz
  • Magasított háttámla állítható fejtámlával és ütéselnyelő ülőfelület
  • Külön kezelhető fém fékezőlapok mindkét oldalon
  • A csőkerettel ellátott ülőfelülett oldalirányú védelmet nyújt a szánkózó számára
  • A biztonsági övek, az ergonómikus ülőfelület és a szánkótestbe süllyesztett lábtartók is növelik a biztonságot szánkózás közben
  • A széles sítalpak tökéletes siklást biztosítanak minden típusú havas felületen
  • A KHW Snow Comfort szánkó hátsó fellépőlappal is el van látva egy kísérőszemély számára
  • A fellépőlap csúszásgátló bordázott felülete segít a cipőtalpra tapadt hó eltávolításában
  • A fellépőlap egy sínpár segítségével még mély hóban is jól siklik
  • A termék színe: fekete-zöld

A KHW Snow Comfort szánkó a kevésbé mozgékonyak és az idősek számára is alkalmas

KHW Snow Comfort szánkó egy csőkerettel is el van látva, amely oldalirányú védelmet nyújt a szánkón ülőknek. Emellett a biztonsági övek, az ergonómikus kialakítású ülőfelület és a szánkótestbe süllyesztett lábtartók is növelik a biztonságot. Ugyanakkor a széles sítalpak tökéletes siklást biztosítanak minden típusú havas felületen. A KHW Snow Comfort szánkóval biztonságosan és kényelmesen csúszhatunk le minden lejtőn. Habár elsősorbangyermekek számára készül, de kiválóan alkalmas kevésbé mozgékony vagy idősebb személyek számára is. Éppen ezért fontos tulajdonsága, hogy kísérőszeméllyel is használható.

A KHW Snow Comfort szánkó kísérőszeméllyel is használható

A szánkó egy hátsó fellépőlappal is el van látva, amelyen egy kísérőszemélyt is biztonsággal elbír. A csúszásgátló kialakítású bordázott felület segítségével könnyedén eltávolítható a cipőtalpra tapadt hó. A fellépőlap középső részén egy fékezőpedál található, mellyel a kísérőszemély fékezheti a szánkó mozgását. A két sítalpra szerelt fellépőlap még mély hóban is kiválóan siklik. A csuklós csatlakozás remek terepkövetést biztosít. Afelhajtott fellépőlap egy horonnyal könnyedén rögzíthető a szánkó hátsó csőkeret részéhez. A KHW Snow Comfort szánkó kiváló választás ha le akarunk siklani egy hegyi kirándulás közben.

Terhelhetőség:
100 kg

Súly:
13 kg

Paraméterek

Anyag

Anyag Műanyag, Fém

Terhelhetőség

Teherbírás 100 kg

Típus

Típus Szánkó
Max. személyek száma 1

Fékek

Fékek Karok

Vezetés

Vezérlés Karok

Tömeg

Súly 13 kg

Szín

Szín Zöld
Kód:  SPTkhw001
Termékszám:  4013351203149

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05