Oldal frissítése

Kettler Ergo C6

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Kettler Ergo C6

A Kettler Ergo C6 egy programozható ergométer-szobakerékpár számítógép vezérelt indukciós fékkel, amely lehetővé teszi a pontos terhelésmérést. Rendkívül jól felszerelt eszköz a testzsír csökkentésére. Az Ergo C6 pedál nagyon simán és csendesen működik, amit a beépített alkatrészek garantálnak, mint a 6 kg súlyú lendkerék, az ipari csapágyakkal ellátott pedálközpont, a hosszirányú hornyolással ellátott lapos szíj, vagy a már említett induktív fékrendszer. Az ülésmagasság és a kormány kényelmesen beállítható, ráadásul a kerékpárral a modern technológiai eszközökhöz is kapcsolódhat.

A Kettler Ergo C6 legfontosabb jellemzői

  • Fehér színű, magas színvonalú, programozható, stabil szobakerékpár
  • A Kettler Ergo C6 magas minőségű készülék, amelyet Németországban gyártanak, HKS legmagasabb kategóriába tartozik
  • 3 év garancia, 10 év pótalkatrész cserével
  • Kettler kerékpárok számítógéppel vezéreltek, induktív fékekkel és sok modern funkcióval rendelkeznek
  • 10 edzésprogram, HRC program, betöltési profil programok és "egyedi terhelési profil"
  • Az idő, a távolság, az energiafogyasztás és a cardioson céleredmények előválasztása (Fat / Fit / manual)
  • Terhelésvezérlés 2 felhasználói móddal (AUTO üzemmód - sebességtől független, MANU módtól függetlenül - sebességtől függő)
  • Értékelje és jelenítse meg az edzési értékeket a kerékpár kijelzőjén
  • Tablet tartó, memória 4 főre, tiszta LCD kijelző, tenyérérzékelők pulzusméréshez
  • Külső 5 kHz-es mellkasi öv megvásárolható EKG-hoz
  • Csatlakozzon a KETTMaps-hoz, és tekerje végig a világ több, valódi útvonalait
  • Az Ergo C6 kerékpár egyedi kialakításának köszönhetően az ülés és a fogantyú állítható
  • Ergonomikus kormányrúd gyors magasságállítással
  • Kényelmes nyereg vízszintes és függőleges állíthatósággal
  • A megfizethető Kettler Bike Trainer alkalmas az egész család fitten tartásához

Kettler Ergo C6 ergométer sok funkcióval

A kerékpár kialakítása robusztus és stabil. A nyereg és a kormányrúd állítható, személyre szabható. A Basic Foam komfort nyereg vízszintesen és függőlegesen is állítható, beleértve a dőlésszöget is. A beállítás rendkívül egyszerű és könnyő, szerszámok nélkül.  Kettler Ergo C6 az átlagosnál magasabbak számára is kényelmesen használható. A mozgásukban korlátozott sportolni vágyók bizonyosan értékelik a kényelmes, alacsony vázat, amelybe könnyű belépni. Az egyszerű felépítésnek köszönhetően a szobakerékpár a felhasználók széles körét kiszolgálja, és kedvező árfekvésének hála elérhető otthoni tréner minden korosztály számára. Ideális választás professzionális sportolóknak is, mivel a robusztus kialakítása mellet több fajta terhelési beállítás szükséges érhető el rajta. A kerékpár teherbíró képessége 130 kg.

Tiszta LCD kijelző az egyszerű használat érdekében

A zökkenőmentes működés és a vezérlés biztosítja, hogy a számítógép tiszta, könnyen használható LCD kijelzője minden szükséges adatot megmutasson edzés közben és után. Az adatok, például az idő, a sebesség, a távolság, az impulzus, a percenkénti fordulatszám és az energiafogyasztás mérése és megjelenítése a terhelési szinttől függően jól láthatók. A kijelzőn az aktuális terhelési adatok wattban jelennek meg. Ez segít az edzés után az impulzus kiértékelésében, az 1-től 6-ig terjedő fitneszjel meghatározásához. Lehetőség van előre beállítani az idő, a távolság és az energiafogyasztás célértékeit is. Edzés közben és a végén láthatók a mozgáshoz fűződő adatok. A pulzusszámot a tenyérérzékelőkön keresztül kapja meg a számítógép, de külső, mellkasra tehető szíjat is vásárolható a pulzusméréshez.

A Kettler Ergo C6 modern edzést kínál

A teljesen felszerelt KETTLER Ergo C6 kerékpár nemcsak vonzó fehér designnal bír, hanem kiváló minőséget kínál számos funkcióval. Az Ön igényeinek megfelelően testre szabhatók az edzésprogramok. A kerékpár összesen 10 programot tartalmaz, 6 programnak van egy-egy előre beállított profilja - egy impulzusvezérelt program (Fat / Fit / manual) és egy pedig lehetővé teszi a felhasználó által beállítandó profilt. A kerékpár kijelzőjén látható és előre beállítható a kívánt tekerés ideje, a megtett távolság, az energiafogyasztás és a kardiózóna célértékei. Az edzés mód lehetővé teszi, hogy kiszámítsa a kívánt szívfrekvenciát az életkor és a kiválasztott kardiózóna alapján. A célérték és az aktuális pulzusszám alapján az intelligens program befolyásolja a tekerés menetét. Optimalizálja a terhelést és fenntartja a megfelelő edzési ütemet. Az összes adat legfeljebb 4 fő és 1 vendég számára tárolható a memóriában.

Kettler Ergo C6 Ergonomikus indukciós fékrendszer  

Az induktív fékrendszer, amely a Kettler Ergo C6 kerékpár része, lehetővé teszi a pontos terhelés mérését. A terhelés 3% -os pontossággal állítható be. Ennek köszönhetően az Ergo C6 nemcsak otthoni edzésre, hanem orvosi és sporttechnikai használatra is alkalmas. Sérülések, kisebb-nagyobb betegség (szívbetegség, mozgásszervi problémák) utáni rehabilitációra is alkalmas.

Az induktív fékrendszer két felhasználói módot kínál a teljesítmény szabályozáshoz:

  1. AUTO üzemmód (a sebességtől függetlenül) - a felhasználó a célterhelést wattban (25-250W) választja ki, a fékellenállás automatikusan a célterhelési értéknek megfelelően állítható be
     
  2. MANU üzemmód (sebességtől függően) - a felhasználó kiválasztja a terhelési szintet (20 fokos terhelés) és az aktuális teljesítményt

Szórakozás a Kettler Ergo C6 kerékpárral

Minőségi német KETTLER kerékpár Ergo C6 nem csak az otthoni edzés legkíméletesebb módja, hanem alkalmas a fizikai erőnlét megtartására, miközben kiválóan szórakozhat okos eszközei segítségével. A KETTLER fejlett technológiát használt, és kifejlesztett egy speciális KETTMaps alkalmazást. Otthoni szimulátort csatlakoztathat egy Smartphone-hoz, egy Bluetooth- vagy elülső kamerával felszerelt tablethez. Csak töltsön le néhány új edzési alkalmazást, és gyakoroljon néhány valódi HD minőségű videóval. Tekerje végig a világ legszebb útvonalait! A KETTMaps alkalmazáson keresztül bárhová eljuthat a világban egy kerékpáros verseny keretén belül.

Vizsgálatok és tanúsítványok:
DIN EN 957, HA osztály, biztonsági alapjárat,
szigorú TÜV biztonsági előírások szerint tesztelték
minősített GS minősítéssel
 



A szimulátor tápegysége:
Hálózati csatlakozás 230 V / 50 Hz
 



Lendkerék:
Tömeg - 6 kg
Kalibrálás vibráció ellen
Sebességarány közepe / lendkerék - 1:10
 



Méretek az összeszerelés után (L x W × H):
119 × 55 × 137 cm
 


Ülés:
Basic Foam ülés
 



Terhelhetőség:
130 kg
 



Tömeg:
38 kg

Paraméterek

Tömeg

Tömeg 38 kg

Teherbírás

Terhelhetőség 130 kg

Tulajdonságok és felszereltség

Beállítási lehetőség Ülés vízszintes helyzete, Ülés függőleges helyzete
Számítógép funkciói Elégetett kalóriák, Pulzusfrekvencia
Pulzusmérés Beépített pulzusmérő, Mellkaspánt
Felszerelés Szállítógörgők, Kijelző

Terhelés

Terhelés szabályozása Elektronikus

Lendkerék

Lendkerék tömege 6 kg

Általános méretek

Mélység 119 cm
Szélesség 55 cm
Magasság 137 cm

Terhelés szabályozása

Terhelési fokok száma AUTO mód (25 - 250 W), MANU mód (20 stupňů zátěže)

Jellemzők

Funkciók Kijelző, Pulzusszám mérő, Függőleges nyereg beállítás, Vízszintes nyereg beállítás, Elégetett kalória számláló, Szállítógörgők

Pulzusmérés

Pulzusmérés Mellkaspánttal (nem tartozék), Markolaton
Kód:  SPTkett05
Termékszám:  4001397550617

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20