Oldal frissítése

Kettler Cycle M

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Kettler Cycle M

A Kettler Cycle M egy mágneses fékrendszerrel ellátott szobabicikli manuális terhelésszabályozás lehetőségével. Ideális eszköz a testzsírszázalék csökkentésére és a fizikai állóképesség fejlesztésére. Értékelni fogod, hogy a szobabicikli pedálozása nagyon sima és csendes, amely elsősorban az olyan felhasznált alkatrészeknek köszönhető, mint a 6 kg-os lendkerék, az ipari csapágyakkal felszerelt pedálközpont, a hajtásrendszer bordázott övvel vagy a már korábban említett mágneses fékrendszer. Az ellenállást manuálisan állíthatod be 8 fokozatban. A készülék optimális ergonómiát nyújt edzés közben, hiszen a nyereg magassága gyorsan beállítható, emellett a markolat váza és a pedálon található pánt is kényelmesen kiigazítható.

A Kettler Cycle M szobakerékpár főbb jellemzői

  • Teljesen felszerelt mágneses szobakerékpár mély kezdőmagassággal
  • Csendes működésű mágneses fékekkel
  • Nyolc fokozatú kézi terhelésszabályozás a vezérlőtárcsával
  • Az edzés értékeinek megjelenítése és kiértékelése a kerékpár kijelzőjén
  • Pulzusérzékelőkkel a tenyér részen
  • Ergonomikus kormányrúd gyors magasságállítással
  • Kényelmes, állítható magasságú ülés
  • Kettler M Cycle jól olvasható LCD kijelzővel
  • Minden korosztály számára ideális
  • Színváltozat: fekete és szürke

Kettler Cycle M szobakerékpár minden korosztály számára

A szobabicikli kialakítása robusztus és erős, a nyereg és a kormányrúd magassága természetesen könnyedén a felhasználó alkatához igazítható, bármilyen eszköz nélkül. Mozgási nehézséggel küzdő felhasználók egyértelműen nagyra értékelhetik a komfortos alacsony kezdőmagasságot. A rendkívül egyszerű állíthatóságának köszönhetően ez a szobakerékpár ideális választás számos különböző célközönség számára, mindemellett egy megfizethető otthoni segédeszköz a testmozgáshoz valóban minden korosztálynak. A készülék maximum teherbírása 110 kg.

Jól olvasható LCD kijelző a könnyű használat érdekében

A szobakerékpár egyszerű működését és vezérlését a jól olvasható és rendkívül egyszerű LCD kijelzős számítógép biztosítja. Többek között képes az olyan értékek megjelenítésére, mint az idő, sebesség, távolság, pulzus, pedálozás mértéke/perc és energiafelhasználás. Továbbá az edzés végeztével kiértékeli a pulzusodat és egy 1-6-ig terjedő skálán meghatározza a fittségedet is. Lehetőséged van az edzés megkezdése előtt kiválasztani a teljesíteni kívánt idő, távolság vagy energiafelhasználás értékeit. Tekerés közben és után megtekintheted a teljesítményed általános mért értékeit. A szobakerékpár markolatába épített érzékelők precízen tájékoztatnak a mért pulzusszámodról. A Kettler Cycle M szobakerékpár nagyszerű választás arra az esetre, ha szeretnéd bővíteni az otthoni edzéslehetőségeidet.

Méretek:
144 x 80 x 60 cm

Terhelhetőség:
110 kg


Paraméterek

Tömeg

Tömeg 66 kg

Teherbírás

Terhelhetőség 110 kg

Tulajdonságok és felszereltség

Beállítási lehetőség Ülés függőleges helyzete
Számítógép funkciói Elégetett kalóriák, Pulzusfrekvencia
Pulzusmérés Beépített pulzusmérő
Felszerelés Kijelző

Terhelés

Fékrendszer Mágnesfék

Lendkerék

Lendkerék tömege 6 kg

Terhelés szabályozása

Terhelési fokok száma Fokozatmentes MIN-MAX
Terhelés szabályozása Mágnesfék

Jellemzők

Funkciók Kijelző, Pulzusszám mérő, Függőleges nyereg beállítás, Elégetett kalória számláló

Pulzusmérés

Pulzusmérés Markolaton
Kód:  SPTkett022
Termékszám:  07627-900

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05