Oldal frissítése

Lifefit Kettlebell Steel 28 kg

4,7 82 értékelés
37 690 Ft

Lifefit Kettlebell Steel 28 kg

Ha nagy rajongója vagy az erősítő edzéseknek, de nincs időd, hogy rendszeresen járj edzőterembe, ne csüggedj. Manapság rengeteg eszközt tudsz beszerezni, amely lehetővé teszi, hogy otthon végezz hatékony erősítő edzéseket. Ezek közül az egyik a kiváló egykezes, harang alakú súly háromszög markolattal: a kettlebell.

Fő jellemzők

  • minőségű anyagból készül
  • lehetőség kétkezes használatra
  • 28 kg

Használati módok

A kettlebell kiváló minőségű fémből készül. Mivel a gömb alakú test az alján derékszögben elvágott, stabilan áll a súly a talajon. Speciális kialakításának köszönhetően számos gyakorlat végezhető vele. Többek között török felállás, swing, snatch, különféle nyomások, guggolás és felhúzás. A kettlebell nők és férfiak, fiatalok és idősebbek számára egyaránt hatékony eszköz lehet az erő és az állóképesség fejlesztéséhez, csupán a megfelelő súlyt kell mindenkinek kiválasztani hozzá.

Paraméterek

Típus

Típus Kettlebell
Tulajdonságok Egykezes, Kétkezes, Fix súlyú
Alkalmas Kalisztenika, Hoki, Futball

Tömeg

Egy darab tömege 28 kg
Szett tömege 28 kg
A legnehezebb darab súlya 28 kg

Anyag

Anyaga Fém
Felület Fém

Darabszám

Darabszám 1 db

Szín

Szín Fekete
Kód:  SPT4352
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  4891223097580
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20