Oldal frissítése

Lifefit Steel 24 kg

4,7 82 értékelés
36 290 Ft

Lifefit Steel 24 kg

Ha Ön is nagy rajongója az erősítő edzéseknek, de nincs ideje, hogy rendszeresen látogassa az edzőtermet, ne csüggedjen. Manapság rengeteg eszközt tud megvásárolni, amely lehetővé teszi, hogy az otthonában végezzen hatékony, erősítő edzéseket. Ezek közül az egyik a kiváló egykezes harang alakú súly háromszög alakú markolattal: a kettlebell.

Legfontosabb jellemzői

  • Minőségi anyagból
  • Kétkezes használat lehetősége
  • 24 kg súly

Sokszínű használat

A súlyzó kiváló minőségű fém anyagból készült, az alsó részének formája enyhén vágott derékszögben, a nagyobb stabilitás biztosítása érdekében. A súlyzó speciális kialakítása sokféle gyakorlat elvégzésére ideális, mint például a kitörés, felhúzás, guggolás, chin-up, húzódzkodás, illetve a dobó és nyomó gyakorlatok. A súlyzó minden korú és edzettségi szintű felhasználó számára alkalmas, és úgy tervezték, hogy fejlessze az erőt és dinamizmust.

Paraméterek

Típus

Típus Kettlebell
Tulajdonságok Egykezes, Kétkezes, Fix súlyú
Alkalmas Kalisztenika, Hoki, Futball

Tömeg

Egy darab tömege 24 kg
Szett tömege 24 kg
A legnehezebb darab súlya 24 kg

Anyag

Anyaga Fém
Felület Fém

Darabszám

Darabszám 1 db

Szín

Szín Fekete
Kód:  SPT4351
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  4891223097573
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05