Oldal frissítése

Lifefit Steel 16 kg

4,7 82 értékelés
25 690 Ft

Lifefit Steel 16 kg

A 12 kg súlyú, kiváló minőségű anyagokból készült kettlebell az egész testet megdolgoztatja. Elege van már az unalmas, egyhangú edzésekből, és nem szeretne az edzőteremben a monoton súlyemeléssel foglalkozni? Ezzel a súlyzóval igazán élvezetessé teheti az edzéseit, miközben a legösszetettebb gyakorlatokkal megedzi az egész testét. A Kettlebell kortól és nemtől függetlenül használható. 

Legfontosabb jellemzői

  • Súlyzó a férfiak és nők számára
  • Minden korosztály számára
  • Alkalmas kezdőknek és haladóknak is
  • Egy fémtömbből áll 
  • Súlya: 16 kg

A súlyzót egy darab fémből készítették, amely még inkább hozzájárul, a minőségi edzéshez. A kerek test alsó oldalán egyenesre van vágva a forma a jobb stabilitás biztosításának érdekében, amikor a súlyt a földre állítják. A harang alakú fogantyúnak köszönhetően akár két kézzel is foghatja. Ennek eredményeként több izmot megdolgoztató gyakorlatot is el tud végezni.

Paraméterek

Típus

Típus Kettlebell
Tulajdonságok Egykezes, Kétkezes, Fix súlyú
Alkalmas Kalisztenika, Hoki, Futball

Tömeg

Egy darab tömege 16 kg
Szett tömege 16 kg
A legnehezebb darab súlya 16 kg

Anyag

Anyaga Fém
Felület Fém

Darabszám

Darabszám 1 db

Szín

Szín Fekete
Kód:  SPT4474
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  4891223097559
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20