Oldal frissítése

KETOMIX Fehérjepizza salsa szósszal (10 adag)

3,0 1 értékelés
10 590 Ft

KETOMIX Fehérjepizza salsa szósszal (10 adag)

A sporttáplálkozási sablon színstílusának megváltoztatása

Protein pizza salsa KETOMIX salsa-val

10 adag

KETOMIX Protein pizza salsa-val

A KetoMix salsával készült fehérjepizza nem csak a ketondiétát követők számára alkalmas. A KetoMix diéta első fázisától kezdve beillesztheted az étrendedbe, akár napi két étkezést is teljesen helyettesítve.

A pizza ebédre és vacsorára is kiváló és nagyon könnyű elkészíteni. A csomag tartalmaz salsát is és a pizzát oregánóval, olajbogyóval, gombával, fokhagymával, hagymával vagy más zöldségekkel is megrakhatod. 100 grammban 56 g fehérje és 13 g rost található.

A KetoMix salsa-val készült fehérjepizza főbb jellemzői

Protein pizza salsa-val

A KetoMix diéta 1. fázisától kezdve alkalmas

Nagyszerű ebédre és vacsorára

A csomag 10 adagot tartalmaz

A KetoMix pizza fűszerekkel, gombával és zöldségekkel is megpakolható

100 g-ban 56 g fehérjét tartalmaz

Teljesen helyettesíti a napi két étkezést

Mivel a jelenlegi uniós jogszabályok nem teszik lehetővé, hogy a termék előnyeiről a korábbinál részletesebb leírást adjunk, javasoljuk, hogy tanulmányozd a szakirodalmat vagy a weboldalakat. Mindkét forrás rengeteg információt kínál a termékben található hatóanyagokról.

Táplálkozási adatok

Energiaérték: 1387 kJ / 329 kcal

zsírok: 2,5 g

ebből telítettek: 0,8 g

Szénhidrátok: 14 g

- ebből cukrok: 1,2 g

Protein: 56 g

Szálak: 13 g

Só: 2,4 g

100 grammonként

A pizza összetevői

Tejfehérje (emulgeálószer: lecitin), búzaliszt, búza rost, tojássárgája por, tojásfehérje por, búza fehérje (búza fehérje, búzakeményítő) (szulfitokat tartalmaz), só, csomósodást gátló anyagok: kálium-karbonát, magnézium-karbonát; emelőanyagok: nátrium-foszfát és nátrium-karbonát (búzát tartalmaz), aroma, tej-ásványi anyagok, vitaminok: C-vitamin (L-aszkorbinsav), B3-vitamin (nikotinamid), E-vitamin(D-alfa-tokoferil-acetát), B5-vitamin (kalcium-D-pantotenát), B6-vitamin (piridoxin-hidroklorid), B2-vitamin (riboflavin), B1-vitamin (tiamin-mononitrát), A-vitamin (retinil-acetát), B9-vitamin (pterol-monoglutaminsav), B8-vitamin (biotin), B12-vitamin (hidroxokobalamin), maltodextrin.

Táplálkozási adatok

Energiaérték: 1229 kJ / 293 kcal

zsírok: 4,1 g

ebből telítettek: 1,5 g

Szénhidrátok: 33 g

- ebből cukrok: 29 g

Protein: 21 g

Rost: 19 g

Só: 10,5 g

100 grammonként

A salsa összetétele

Paradicsom 42,7%, szójafehérje, sűrítőanyag: guargumi, só, sajtpor (tejsavópor, feldolgozott sajt, élesztőkivonat, vajpor, só, maltodextrin, tejfehérje) 7,4%, aroma (búzát tartalmaz), gyógynövények (oregánó, kakukkfű, bazsalikom, rozmaring), fokhagyma, sav: citromsav, antioxidánsok: rozmaring kivonat, alfa-tokoferolok.

Elkészítés és adagolás

Önts 30 ml ivóvizet a tartályba, add hozzá a kisebb, 4 g-os tasak tartalmát, keverd jól össze és hagyd néhány percig hűlni a hűtőben. Adj hozzá 40 ml vizet egy másik edénybe, öntsd hozzá a nagyobb, 25 g-os zacskó tartalmát, dolgozd át alaposan a tésztát és sodorj belőle 15-20 cm átmérőjű kört. Tedd sütőpapírra, kenjü rá a salsát, add hozzá a többi hozzávalót és 200 °C-ra előmelegített sütőben 15 percig süsd.

Összetétel

A pizza összetevői:
Tejfehérje (emulgeálószer: lecitin), búzaliszt, búza rost, tojássárgája por, tojásfehérje por, búzafehérje (búzafehérje, búzakeményítő) (szulfitokat tartalmaz), só, csomósodásgátló anyagok: kálium-karbonát, magnézium-karbonát; lazítószerek: nátrium-foszfát és nátrium-karbonát (búzát tartalmaz), aroma, tej-ásványi anyagok, vitaminok: C-vitamin (L-aszkorbinsav), B3-vitamin (nikotinamid), E-vitamin (D-alfa-tokoferil-acetát), B5-vitamin (kalcium-D-pantotenát), B6-vitamin (pyridoxin-hydrochlorid), B2-vitamin (riboflavin), B1-vitamin (tiamin-mononitrát), A-vitamin (retinil-acetát), B9-vitamin (pterolmonoglutaminsav), B8-vitamin (biotin), B12-vitamin (hidroxokobalamin), maltodextrin.

A salsa összetevői:
Paradicsom 42,7%, szójafehérje, sűrítőanyag: guargumi, só, sajtpor (tejsavópor, feldolgozott sajt, élesztőkivonat, vajpor, só, maltodextrin, tejfehérje) 7,4%, aroma (búzát tartalmaz), fűszernövények (oregánó, Kakukkfű, bazsalikom, rozmaring), Fokhagyma, Sav: citromsav, antioxidánsok: rozmaring kivonat, alfa-tokoferolok.

Paraméterek

Forma

Forma Pizza

Adagok száma

Adagok száma 10

Összetevők 100 g-ra

Fehérje 56 g
Szénhidrátok 14 g
Cukrok 1,2 g
Zsírok 2,5 g
Telített zsírsavak 0,8 g
Rost 13 g
2,4 g

Tápérték 100 g-ra

Kalória 100 grammban 79,23 kcal (331,71 kJ)
Kód:  SPT16097
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  8594196632203

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15