Oldal frissítése

KETOMIX Cink (30 kapszula)

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

KETOMIX Cink (30 kapszula)

A cink olyan alapvető ásványi anyag, amely természetes módon előfordul egyes élelmiszerekben, például a vörös húsokban, gabonafélékben és hüvelyesekben. Mivel az emberi szervezet nem képes saját maga előállítani, ezért táplálékkal vagy táplálékkiegészítőkkel kell bevinni a szervezetbe. Mivel a KetoMix keton diéta során tartózkodni kell a gabonaféléktől és a hüvelyesektől, a hús pedig csak korlátozott mennyiségben ajánlott, célszerű ezt az alapvető tápanyagot KetoMix cink kapszulával kiegészíteni.

  • Hozzájárul az immunrendszer normális működéséhez.
  • Hozzájárul a csontok normál egészségének fenntartásához

Javasolt adagolás:
1× naponta 1 - 2 kapszula étkezés után

Cink tartalom 1 kapszulában:
25 mg

Figyelmeztetés:
Gyermekeknek, terhes és szoptató nőknek nem ajánlott. Kisgyermekek elől elzárva tartandó. A termék nem helyettesíti a változatos étrendet. Kövesd az ajánlott adagolást. Szobahőmérsékleten legfeljebb 25 fokon tárolható. Védd a fagytól és a napfénytől. Száraz és sötét helyen tárold. Felbontás után 1 hónapon belül használd fel.


Összetétel

Zselatin kapszula, rizsliszt, cink (cink-glükonát).

Paraméterek

Forma

Forma Kapszula

Típus

Típus Ásványi anyagok

Ásványi anyagok

Ásvány típusa Cink
Kód:  SPT16086
Termékszám:  8594196632791

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15