Oldal frissítése

KETOMIX Ázsiai protein leves 250 g (10 adag)

4,9 13 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

KETOMIX Ázsiai protein leves 250 g (10 adag)

A sporttáplálkozási sablon színstílusának megváltoztatása

KETOMIX Ázsiai protein leves

10 adag

KETOMIX Ázsiai protein leves

A KETOMIX Ázsiai protein leves nemcsak azok számára alkalmas, akik a ketogén diétát követik. A KetoMix diéta első fázisától kezdve beépítheted az étrendedbe

A leves ebédre és vacsorára is kiváló választás, ráadásul percek alatt elkészül. Gyömbért, fűszereket, fűszernövényeket vagy zöldségeket is adhatsz hozzá, vagy tejföllel is fogyaszthatod. 100 gramm termék 61 gramm fehérjét és 5,8 gramm rostot tartalmaz, emellett A-, C-, E-, K-, D3-, B1-, B2-, B3-, B5-, B6- és B12-vitamin, valamint számos ásványi anyag is található benne. Ideális lisztérzékenyek számára, mivel gluténmentes.

A KETOMIX Ázsiai protein leves legfontosabb jellemzői

Ázsiai protein leves

A KetoMix diéta első fázisától kezdve alkalmas

Nagyszerű ebédre és vacsorára

Gyömbért vagy zöldségeket is adhatsz hozzá

A KetoMix leves gyorsan és egyszerűen elkészíthető

100 gramm termék 61 g fehérjét tartalmaz

Lisztérzékenyeknek is ideális

Számos vitaminnal és ásványi anyaggal

Mivel a jelenlegi Európai Uniós jogszabályok nem teszik lehetővé, hogy a termék előnyeiről a korábbihoz hasonlóan részletesebb leírást adjunk, javasoljuk, hogy tanulmányozd a szakirodalmat vagy a weboldalakat. Mindkét forrás rengeteg információt kínál a termékben található hatóanyagokról.

Táplálkozási adatok

Energiaérték: 1366 kJ / 322 kcal

Zsírok: 0,9 g

- ebből telített zsírsavak: 0,6 g

Szénhidrátok: 15 g

- ebből cukrok: 2,9 g

Fehérjék: 61 g

Rostok: 5,8 g

Só: 5,6 g

100 gramm termékben

Összetevők

Hidrolizált kollagén, maltodextrin, aroma (tejet tartalmaz), zöldségek (hagyma, pirospaprika, gomba), ásványi anyagok (kálium-klorid, kalcium-foszfát, kálium-dihidrogén-foszfát, magnézium-oxid, vas-fumarát, cink-oxid, mangán-szulfát, réz-szulfát, kálium-jodid, nátrium-szelenit), cikória-inulin, só, fűszerek és fűszernövények (koriander, fokhagyma, fahéj, édeskömény, fekete bors, ánizs), guargumi, vitaminok (C, B3, E, B5, B6, B2, B1, A, B9, B8, B12, D3, K).

Elkészítés és adagolás

Önts 200 ml forró vizet az edénybe, és adj hozzá egy mérőkanál (25 g) keveréket. Alaposan keverd össze, és hagy állni 3 percig.

Összetétel

Hidrolizált kollagén, maltodextrin, aroma (tejet tartalmaz), zöldségek (hagyma, pirospaprika, gombák), ásványi anyagok (kálium-klorid, kalcium-foszfát, kálium-dihidrogén-foszfát, magnézium-oxid, vas-fumarát, Cink-oxid, mangánszulfát, réz-szulfát, kálium-jodid, nátrium-szelenit), cikória-inulin, só, fűszerek és gyógynövények (koriander, Fokhagyma, fahéj, Édeskömény, fekete bors, ánizs), guargumi, vitaminok (C, B3, E, B5, B6, B2, B1, ÉS, B9, B8, B12, D3, K).

Paraméterek

Tápérték 100 g-ra

Kalória 100 grammban 78,03 kcal (326,69 kJ)

Összetevők 100 g-ra

Fehérje 61 g
Szénhidrátok 15 g
Cukrok 2,9 g
Zsírok 0,9 g
Telített zsírsavak 0,6 g
Rost 5,8 g
5,6 g

Forma

Forma Leves
Kód:  SPT16106
Termékszám:  8594196639646

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20