Oldal frissítése

KETOMIX Apetit Stop (15 tasak)

KETOMIX Apetit Stop (15 tasak)

Állandó étvágytól szenvedsz? Alighogy befejezted az ebédet, máris csorog a nyálad valami más után? Esténként pedig mindig megéhezel az édes vagy sós ételekre? A KetoMix Apetit Stop étrend-kiegészítőnek köszönhetően a diéta alatti étvágytalanságnak vége. Felejtsd el a túlevést! A KetoMix Apetit Stop növényi rostot, glükomannánt tartalmaz, amely hosszabb ideig teltségérzetet biztosít. A fékezhetetlen nassolásivágy is megszűnik. A bubblegum, egy tengeri moszat, amely szintén képviselteti magát az étrend-kiegészítőben, szintén hozzájárul a fogyáshoz. Támogatja az anyagcserét és javítja az emésztést.  A maximális hatás érdekében a KetoMix Apetit Stop-ot étkezés előtt idd meg.

  • Segít kordában tartani a sóvárgást
  • Segíti a jóllakottságot
  • Támogatja a súlykontrollt
  • Piros gyümölcs ízű étrend-kiegészítő
  • A KetoMix diéta 1. fázisától kezdve alkalmas

Használati utasítás:
Keverd el a tasak tartalmát 150 ml vízben. Keverd addig, amíg a por feloldódik. Az elkészítés után azonnal használható.

Ajánlott adagolás:
1-3 tasak naponta. Egy adag 3 g-ot tartalmaz.

Figyelmeztetés:
Ne lépd túl az ajánlott napi adagot. Gyermekek elől elzárva tartandó. Ez az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a változatos étrendet. Terhes és szoptató nők számára nem alkalmas. 20 °C alatti hőmérsékleten kell tárolni. Tartsd távol a közvetlen napfénytől. Felbontás után használd fel.

Összetétel

Konyak rágógumi, búzadextrin, aroma, citromsav, almasav, céklalé por, fruktóz, csomósodásgátló anyagok: szilícium-dioxid, magnézium-karbonát; festék: béta-karotin, édesítőszerek: szukralóz, aceszulfám-kálium; porított kivonat tengeri moszat, króm-klorid. Nyomokban tartalmazhat: rákfélék, tojások, halak, szójabab, tej, diófélék, zeller.

Paraméterek

Forma

Forma Finom por

Rendeltetés

Kinek Felnőtteknek

Hatás

Hatás Emésztésre, Fogyásra
Támogatott szervek Bélrendszer, Gyomor
Kód:  SPT16083
Termékszám:  8594196631879

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10