Oldal frissítése

Sava kerékpárok

Sava Bike

A Sava vállalat, régebbi megnevezése SAVA Bicycle Creative Design Team 2005-ben, a németországi Sindelfingenben alakult és 2018-ban új gyárat nyitott Frankfurt an der Oder-ben. Magas minőségű verseny-, összecsukható és hegyi kerékpárokat gyártanak és a porfóliójukból nem hiányozhatnak a manapság népszerű elektromos kerékpárok sem. A Sava kerékpárok az új generációs szénszálas alkatrészek felhasználásával emelkednek ki a többi gyártó közül, melyek nagy hangsúlyt fektetnek a minőségre és a biztonságra. Rendelkezésre állnak a 2x-esen könnyített Sava alumínium szerkezetek, melyeket a hydroforming technológiával formáztak.

Sava hegyi kerékpár

Sava hegyi kerékpár, avagy könnyedséggel a terepen

A Sava hegyi kerékpárok kiemelkednek az erősített karbon vázzal vagy a speciálisan könnyített alumínium szerkezettel. Magas hatékonyságú, hidraulikus tárcsafékekkel felszereltek, valamint magas minőségű Shimano váltókkal. Említésre méltó az alacsony súly is, mely némelyik kerékpár esetében nem haladja meg a 11 kg-ot. Biztosan örömet szerez majd a praktikus és modern, szerkezeten belüli kábelelvezetés, az érintkezések csodálatos kialakítása látható forrasztás nélkül, és a tartós lakkozás is.

A Sava versenykerékpárok örömet szereznek a hobbi kerékpárosoknak, de a sportolóknak is

A Sava versenykerékpár a remek utazási tulajdonságainak köszönhetően teljesíti a hobbi kerékpárosok és a sportolók igényeit is. A teljes mértékben karbonból készült Sava Road Carbon versenykerékpár termékcsalád a legújabb szénszálas alkatrészeket használja nem csak a váz elkészítéséhez, hanem a nyeregcsőhöz és az első villákhoz is. A szénszálas felnikkel felszerelve a Sava kerékpárok súlya nem egész 8 kg.

Sava versenykerékpár
Sava elektromos kerékpárok

Sava elektromos kerékpár a városba és a terepre

A Sava elektromos kerékpárok a többi modellhez hasonlóan magas minőségű szénszálas alkatrészekből készülnek, melyek lehetővé teszik a tartós szerkezet gyártását a hajtómű és töltőakkumulátor elhelyezésének lehetőségével. A tipikus példa erre a Sava e27 Carbon 4.0 modell, mely Bofeili motorral és beépített Li-Ion elemmel felszerelt, mely akár 90 km-es hatótávot is képes produkálni egy feltöltéssel.

A Sava összecsukható kerékpár elektromos meghajtással büszkélkedhet

A Sava Bike cég közkedvelt összecsukható kerékpárokat is gyárt, melyek elektromos hajtóművel felszereltek. Példának okáért a Sava e20 Carbon modell szénszálból készült, melynek köszönhetően a Li-Ion akkumulátor már a vázszerkezetben került elhelyezésre. A Sava összecsukható elektromos kerékpár gyakran hidraulikus tárcsafékekkel felszerelt, és egy feltöltéssel akár 75 km-t is képes megtenni. Mindezt tiszteletreméltó 14 kilogrammos súly mellett.

Sava összecsukható kerékpár
Paraméterek módosítása
173 termék

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20