Oldal frissítése

Amulet Night Cat 29 (2017)

Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Amulet Night Cat 29 (2017)

Kerék átmérője:

29"

Váz:

alumínium

Villa:

Suntour XCR AIR

Fékek:

Tárcsafáék, Shimano

Hátsó váltó:

Shimano Deore

Elsó váltó:

-

Hajtókar / Átalakítók:

Shimano Alivio FC-M4000 22/32/42 fog

Kazetta:

-

Gumiabroncsok:

Schwalbe Rapid Rob

Tömeg:

-

Egy női montain bike kerékpárt keres mérsékelt terepre? Az Amulett márka Night Cat 29 kerékpárja ideális lesz az Ön számára. Könnyű, alumínium vázzal háromszor gyengített csövekből QCG geometriával, levegő villával és a kényelmes RACE LIGHT nyereggel van felszerelve. A tökéletes és egyszerű váltásról a tíz sebességes Shimano Acera gondoskodik. A hidraulikus Shimano fékek és a minőség gumiabroncsok biztosítják a biztonságos kerékpározást. Kellemesen meg lesz lepve a kerékpár könnyű kezelhetőségétől a terepen. 

Miért válassza ezt a kerékpárt? 

  • sportos kerékpározáshoz mérsekelt terepen
  • kis súly
  • eredeti QCG geometria
  • minőségi Shimano alkatrészek
  • könnyű kezelhetőség a terepen

QCG geometria

Az eredeti és saját QuickCurveGeometry geometriának köszönhetően a kerékpáros még nehéz terepen is könnyedén és intuitívan irányíthatja a kerékpárt. Kitűnő a kanyarokban és jól tartja az adott irányt. Ennek a geometriának az alapja a hosszú háromszögű váz, rövid hátsó konstrukció kormányszárral és széles kormány.

 

Paraméterek

Méret

Kerék átmérője 29"
Kód:  SPTif1214
Termékszám:  NADkolo07
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05