Oldal frissítése

Pebble Smartwatch 2SE fekete

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Pebble Smartwatch 2SE fekete

Az átlagos felnőtt nézi az óráját 150-szer naponta, 6 percenként. Ezért a fejlesztők az intelligens karórák idő Pebble Smartwatch 2 törekedjünk, hogy ne pazaroljuk az időt vyndáváním okostelefon a zsebből és működtetni alkalmazások, bár minden fontos értesítéseket csatlakoztatása után mindkét eszköz követni pontosan Írja meg a csuklóját. Mi a következő elem a naptárban? Mi a következő feladat vár rád? Milyen az időjárás, mint a? Mit fogsz következő vonat haza? Nagyjából annyit hatékonyan tájékoztatása jól olvasható, fekete-fehér kijelző, nagy kontraszt.

legfontosabb jellemzői

  • Több elem élettartama akár 7 napig
  • Több ezer alkalmazás tölthető le
  • Szabályozza a zeneszámok a csuklóján
  • Az iOS és az Android
  • Vízállóság 30 méterig

Mindennapi hasznos segítő

Hosszú akkumulátor-élettartam és felhasználóbarát felület biztosítja, hogy szeretni fogja Pebble intelligens karóra, és ez senki nem kap ki a kezét. Kavicsos többet nyújtanak a követési idő. Jobb csuklóján kap e-maileket, SMS-eket, a bejövő hívások és értesítések az alkalmazások. Minden értesítéseket időrendi sorrendben elrendezve egy idővonal. A beépített mikrofon, akkor is be a hangutasítások. Az óra vízálló, így biztonságosan alkalmazhatók még a zuhany alatt. Vékony test órák enyhe görbületét és szilikon pánt biztosítja a kényelmes viselet.

Sok alkalmazás tölthető le

Pebble órák lehetővé teszi, hogy letölthető többféle használó alkalmazások, például javítsák életmód vagy a személyes érdekeit. Vannak fitness alkalmazások, amelyek segítségével nyomon követheti a fitness, az alvás vagy kilométer eltelt. Pebble egy nyílt platform, így több hozzá minden nap új alkalmazásokat.

Paraméterek

Üzemidő és tárhely

Max. akkumulátor üzemidő 164,71 óra (6,86 nap)
Kód:  PEBL001j
Termékszám:  PEBBLE2SE

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10