Oldal frissítése

Jetvalve minipumpa CO2 + bombička Jetvalve 2016

4,0 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Jetvalve minipumpa CO2 + bombička Jetvalve 2016

Egy stílusos kerékpár pumpát keres? A CO2 patronnal mellékelt minipumpa a Jetvalve-tól kapóra fog jönni számára. Első pillantásra le fogja kötni a figyelmét a kompakt kialakítása. A pumpa egy univerzális fejjel rendelkezik autó gumik számára, és Presta szelep is tartozik hozzá, amelynek egyszerű a kezelése. A fej és a 16 g-os patron közötti tömítés megakadályozza a korai szúrást és a véletlenszerű szivárgást. A pumpa fémből és műanyagból készült.

Legfontosabb jellemzők

  • ideális hátizsákban vagy nyeregtáskában való tárolásra
  • Autóhoz és kerékpárhoz használatos
  • 16 g-os CO2 patron

Segítség az úton

A Jetvalve pumpa nagy segítség lesz az úton. Hála a CO2 pumpának, a kerékpár helyrehozása csak egy pillanatig fog tartani. Következésképpen kompakt és praktikus. 

A csomag tartalma:
Mini pumpa, 16 g-os CO2 patron, patron hüvely

A készlet tömege:
75 g

Miért CO2 pumpa?

Kényelmes utazáshoz egy kis pumpa a legalkalmasabb. Azonban egy klasszikus, kis méretű pumpával fennállhat a probléma veszélye. A fújás meglehetősen hosszadalmas és fárasztó. A kicsi CO2 patronnal a fújás már könnyen, zökkenőmentesen és kényelmesen fog menni. Miután kifogyott a patron, beszerezhet egy újat, és ki is cserélheti.

 

Paraméterek

Tulajdonságok

Kerékpárpumpa típusa Patronos
Szelep típusa FV/SV (szingó), AV (autószelep)
Hosszúság/mélység 230 mm
Tömeg 75 g
Kód:  SPTms2832
Termékszám:  5013863070207

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05