Oldal frissítése

Jégvarázs hócsúszka

4,5 2 értékelés
Kiegészítők a termékhez

Jégvarázs hócsúszka

Adja kislányának a találékony gyerek hócsúszkát eredeti formájában és már kezdődhet is a téli szórakozás a lejtőkön. A csúszka a legnépszerűbb gyerekfelszerelés lejtős pályán. Az egyedi játék továbbá a népszerű animációs film, a Jégvarázs motívumaival lett díszítve. Minőségi és tartós műanyag kidolgozás elegáns lila színben. Melyik lány ne ismerné a főhőst - a bátor Anna hercegnőt és nővérét, Elzát, vagy épp a vicces hóembert, Olafot? Az egyedülálló csúszkával minden lány igazi hercegnőnek érzi majd magát a történetből, és még egy igazi havas kalandra is indulhatnak vele.

Műszaki adatok:
Ajánlott kor:
3 éves kortól
Anyaga:
Műanyag
Színek:
Lila

A játék megfelel az Európai Parlament és a Tanács 2009/48 / EK 2009. június 18-i játékok biztonságára vonatkozó biztonsági előírásainak és minden jogi normának a cseh jogszabályok szerint. Természetesen kap megfelelőségi nyilatkozatot.

 

Paraméterek

Tudni érdemes

Alsó korhatár 3 éves kortól

Anyag

Anyag Műanyag

Innen ismerheted

Téma Jégvarázs

Típus

Típus Csúszka

Fékek

Fékek Nincs

Vezetés

Vezérlés Fogantyú

Tömeg

Súly 0,2 kg

Szín

Szín Lila
Kód:  HRAa4440
Termékszám:  4006149652199

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20