Oldal frissítése

Iskolatáska SoftFlex+, Dino

Kiegészítők a termékhez

Iskolatáska SoftFlex+, Dino

Iskolatáska Iskolatáska SoftFlex+, Dino Képernyő

A(z) Herlitz iskolatáska csodás formája és praktikus funkcionalitása első pillantásra el fogja nyerni tetszésed. Ezt az ellenálló iskolatáskát kifejezetten gyermekek hátához tervezték. Az állítható pántok tovább növelik a komfortérzetet. Ezen kívül fontos lehet még számodra, hogy párnázott hátsó része ergonomikus kialakítású. Az iskolatáska belső felosztása, 18 l kapacitása a garancia arra, hogy gyermeked a könyvek mellett egy jó nagy adag uzsonnát is magával tudjon vinni. Az integrált fényvisszaverő elemeknek hála gyermeked mindig jól látható marad. A(z) Iskolatáska SoftFlex+, Dino iskolatáska súlya elenyésző, csak 1,1 kg.

A(z) Iskolatáska SoftFlex+, Dino iskolatáska főbb tulajdonságai

  • A(z) Herlitz táskájának pántjai könnyen személyre szabhatók
  • Fényvisszaverő csíkok
  • Ergonomikus és párnázott hátsó rész
  • Tömege mindössze: 1,1 kg
Iskolatáska Iskolatáska SoftFlex+, Dino Jellemzők/technológia
Iskolatáska Iskolatáska SoftFlex+, Dino Hátoldal

A(z) Herlitz iskolatáskájának felszerelése

A(z) Herlitz iskolatáskájának hátsó része ergonomikus kialakítású, így komfortosabb lesz hordani. Vállpántjai könnyen személyre szabhatók. Ez lehetővé teszi, hogy gyereked hátához igazítsd. A kiválóan szellőző háti rész nyáron lesz igazán fontos. Gyermeked nem fog megizzadni iskolába menet. Az oldalsó rekeszek az apróbb kiegészítők tárolására szolgálnak. A mellkaspánt könnyen testre szabható. Gyermeked láthatóságáról az integrált fényvisszaverő csíkok gondoskodnak.

Paraméterek

Használat

Használat Iskolába

Felszerelés

Zsebek Oldalzsebek
Hevederek Állítható hevederek, Mellheveder, Derékheveder
Tulajdonságok és felszereltség Fényvisszaverő elemek, Anatómiailag formált hátrész, Légáteresztő hátsó fal, Tolltartó, Cipőtáska

Méretek (Ma × Sz x Mé)

Magasság 40 cm
Szélesség 28 cm
Hosszúság/mélység 20 cm

Tudni érdemes

Alsó korhatár 6 éves kortól

Aktatáskák, hátizsákok és táskák

Tömeg 1,1 kg
Űrtartalom 18 l
Kód:  HRApv01137
Termékszám:  4008110582412
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05