Oldal frissítése

Compass kerékpár- és fejlámpa, CREE 1 W, 3 funkciós

4,6 34 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Compass kerékpár- és fejlámpa, CREE 1 W, 3 funkciós

Talán mindannyian egyetértünk abban, hogy minden tevékenység során a legfontosabb a biztonság. Ez alól a kerékpározás sem kivétel. Ha csak egy laza éjszakai sétára indul, esetleg a kedvenc éttermébe tart, vagy éppen munkába készül, ne feledkezzen meg saját, és a közúti közlekedés többi résztvevőjének védelméről sem, különösen akkor, amikor odakint sötét van. A Compass gyártócég éppen az ilyen esetekre tervezte praktikus fejlámpáját, amely kitűnő szolgálatot nyújt Önnek esti útja során, munkába menet, valamint szürkületben vagy teljes sötétségben végzett tevékenységek során.

A nedvességálló fejlámpa nagy fényerejű LED diódát használ fényforrásként, amely szűk sugarú, szórt fényt bocsát ki. Természetesen többféle beépített világítási üzemmóddal rendelkezik, emellett a lámpa dönthető, akár 90°-kal is. 

 

Fő előnyök

  • Nedvességálló
  • Dönthető lámpa
  • Állítható csatok
  • Nagy fényerejű LED-ek
  • 3 világítási üzemmód, melyek a felső részen elhelyezett váltókapcsoló segítségével válthatók át - erős fény / takarékos fény / villogó a fény
  • Tápellátás 3 db AAA típusú elemmel (nem tartozék)
 

Paraméterek

Típus

Típus Fejlámpa

Tulajdonságok

LED-ek száma 1 ×

Tápellátás

Akkumulátorok száma 3 ×
Elem típusa AAA

Különleges képességek

Speciális funkciók Dönthető fénysugár

Szín

Szín Fekete

Méret

Tömeg 135 g
Kód:  AUPR075
Termékszám:  12008

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05