Oldal frissítése

Inmotion V8

4,6 8 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Inmotion V8


 Inmotion V8
 

148 mm elegancia

Megtestesíti hozzáállásunk és ízlésünk lényegét. Arra törekszünk, hogy integráljuk az összes funkciót és a tökéletes designt, hogy a legtisztább formában mutassuk be a szépséget. A csodás kivitel önmagáért beszél.


Mindegyik V8 más

Alakítsd egykerekűdet saját hangulatod szerint. Válassz a varázslatos színek közül. Az édes rózsaszínt, a magányos barnát, a napfény sárgát kedveled, vagy más a kedvenc színed? Az oldalsó, többszínű, 3D LED világításon különböző fényhatásokat állíthatsz be. A képzeletednek semmi nem szab határt. Több mint 65000 lehetséges kombináció közül választhatsz. A motor és a kerekek titán és magnéziumötvözetből készültek.

 Inmotion V8
 

 Inmotion V8
 

Még többet kínálunk

Állítsd be egykerekűdet igényeidnek megfelelően, rögzítsd utazásaid adatait, frissítsd a jármű szoftverét, ismerkedj meg más felhasználókkal online, legyél te is az INMOTION közösség része. Az ingyenes applikációnak köszönhetően még sok további funkció áll rendelkezésedre.


Sebesség és fölény

Ma, amikor minden perc számít, a vég mindig egy új kezdet is egyben. Elképesztő gyorsulás és dinamikus vezetés akár 30 km/h sebességgel. A nagy teljesítményű akkumulátor garantálja a könnyű vezetést. Egy feltöltéssel akár 50 km-t is megtehetsz a járművel, mivel fejlett energia visszatáplálási rendszerrel rendelkezik. Fogadd el a kihívást, és juss a csúcsra az új generációs akkumulátorral.

 Inmotion V8
 

 Inmotion V8
 

Könnyű és kényelmes

Amikor megállsz, egyszerűen húzd ki a teleszkópos fogantyút. Olyan kényelmesen és könnyedén guríthatod egykerekűdet, mintha egy bőrönd lenne. Letisztult vonalak és fényes, luxus kivitelű, fekete felület - ez maga a tökéletes design.


Szabad mozgás

Egyedi design, kifejezetten az elektromos egykerekű rajongók számára. Az optimális pedálmagasság lehetővé teszi a hirtelen kanyarodást is, a korszerű giroszkópos rendszer pedig biztosítja az egyenletes és kényelmes utazást. Teljes mértében bízhatsz benne. Innovatív gombja működteti a kerék felpörgését megakadályozó funkciót, a könnyebb kezelhetőség érdekében. Nem kell kikapcsolnod az egykerekűt akkor sem, ha csak mozgatni akarod.

 Inmotion V8
 
 

Paraméterek

Tudni érdemes

Alsó korhatár 12 éves kortól

Maximális terhelhetőség

Max. teherbírás 120 kg

Hatótáv és sebesség

Megtehető távolság 50 km
Maximális sebesség 30 km/h

Teljesítmény

Teljesítmény 800 W

Tömeg

Tömeg 13,8 kg
Kód:  Inmotio14
Termékszám:  6920146956785
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05