Oldal frissítése

Inmotion V3S blue

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Inmotion V3S blue

Készen állsz, hogy gyorsabb, kényelmesebb és szórakoztató? Érezze a hatalom gyroboardu InMotion V3S, amely fel van szerelve samobalanční technológia és kínál nagy választékot kínál, akár 35 kilométert. Bár a design emlékeztet egykerekű, sőt, nagyobb stabilitást a két kerékpárt. Ez segíteni fogja a kezdők gyorsabban tanulnak, és több bizonyosság. A kormánymű giroszkóp ápolók a logikáját Segways. Elhajtották egy egyszerű mozgás a test előre és minél több sovány, annál gyorsabban megy. Ugyanaz a fékezés. Kihúzható teleszkópos nyél felső oldalán nem csak kényelmesebb mozog, ha nem lovas gyroboardu egyébként is segíti a koordinációs mozgások.

legfontosabb jellemzői

  • Tökéletes a gyors mozgás a városban
  • Teleszkópos fogantyú a könnyű szállítás
  • Egy egyedülálló rendszer Bi-kerék kettős kerekek nagyobb stabilitást
  • Maximum 35 km
  • Töltse fel 120 perc
  • Bluetooth és a beépített hangszóró
  • Víz és porálló kialakítás
  • Első és hátsó lámpák

Biztonságos mozgás nem csak a város

Díky úzké konstrukci se budete moci pohybovat i ve stísněnějších podmínkách a dosáhnout rychlosti až 18 km/h. InMotion V3S számos biztonsági funkciók, mint például a vörös fény és a hátsó fékpedál szélesebb csúszásmentes lábak.Biztonság is segítséget érzékelők és programokat gondozó biztonsági lekapcsolás veszély esetén, vagy enyhe lassulás, ha az akkumulátor vezetés közben. A kumulátor biztonságosan tárolják egy speciális, ütésálló burkolattal. Egy feltöltéssel lehet mozgatni, hogy a távolság a tartományban 25 km 35 km.A maximális vezetési távolság függ a vezetési stílustól, terep felülete és a lovas súlyát.

Kényelmes utazás zene

Gyártó lelkes vásárlók is készített kérelmet intelligens eszközök, amelyek segítségével minél több ellenőrzése alatt az állam az ő kocsija, egy és akkor is figyelemmel kíséri útjukat. Elrejtve a test is egy két csatornás vezeték nélküli Bluetooth hangszóró is, és élvezheti egy kört hallgatja kedvenc zenéit. Az oldalán a gép a lágyított hab bélés a bőr felületén, egyik oldalán felett helyezkedik el a bélés vízálló érintőképernyős vezérlőpanel. 

További információk:

Tartomány: 25-35 km
Max. gradiens: 18%
Akkumulátor: 288W 72V 4A lítium akkumulátor
Teljesítmény: AC 110-240 V
Töltési idő: 2 óra
Ellenálló a külső hatásokkal: IP55
Javasolt működési hőmérséklet: -10 és 40 ° C
Pedál magassága a talajtól: 10,5-11 cm

Paraméterek

Maximális terhelhetőség

Max. teherbírás 120 kg

Hatótáv és sebesség

Megtehető távolság 35 km
Maximális sebesség 18 km/h

Teljesítmény

Teljesítmény 450 W

Tömeg

Tömeg 14,5 kg
Kód:  Inmotio01
Termékszám:  6920146945819

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10