Oldal frissítése

Inmotion H1 White Light

5 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Inmotion H1 White Light

Az InMotion H1 elektromos öntöltő hoverboard praktikus utazást nyújt egyik helyről a másikra. A közlekedés ezen módja felettéb könnyed és erőfeszítésektől mentes, akár a mindenapi használatban, vagy egyéb helyzetekben, mint például nyaralások alatt. A Hoverboard H1 InMotion innovatív 3 axisú giroszkóppal és gyorsulásmérővel rendelkezik, amely minden egyes mozdulatára reagál és irányt változtat, amerre Ön szeretné. Emellett a készülék kiváló minőségű akkumulátorral rendelkezik, mely akár 70%-os energiavisszanyelésre is képes, ezáltal 15 km/h sebességgel, akár 20 km-en át is utazhat. A minőségi amerika gyártmányú mozgás koordinációs chip gondoskodik a biztonságos működéséről. 

Hoverboard InMotion H1 White Light főbb jellemzői

  • Elegáns közlekedő eszköz
  • Könnyű kezelhetőség
  • Három tengelyű giroszkóp és gyorsulásmérő
  • Ellenálló anyagból 
  • Nagyon gyors töltés
  • A maximális sebessége: 15 km / h
  • Az utazási távolság akár 20 km
  • Önvezérlés lejtőn haladva, akár 70%-os energiavisszanyeléssel
  • US gyártmányú vezérlő chip 
  • Teherbírás: 120 kg

Mozogjon billentésre 

Előre, hátra, vagy oldalra dőléssel parancsokat ad a hoverboardnak, mely ezáltal különböző, adott irányba indulhat majd el. A készülék kontrollálása rendkívül könnyen elsajátítható. Az Inmotion H1 Hoverboard rendkívül jó minőségű anyagokból készült, melyek felettébb ellenállóak. A hoverboard mindössze 10 kg-ot nyom, és akár 120 kg-os terhelést is elbír.

Megjegyzés: A megadott utazási távolság (maximum megtehető táv) 25 °C mellett és 15 km/h-ás sebességel haladva, 70 kg-os terheléssel, egyenes talajon értendő. A változó útviszonyok, hőmérséklet, útminőség, terhelés stb. megváltoztathatják az egy töltéssel maximum megtehető távot.

 

Paraméterek

Kapacitás

Akkumulátor kapacitás 4,4 Ah

Hatótáv és sebesség

Megtehető távolság 20 km
Maximális sebesség 15 km/h

Teljesítmény

Teljesítmény 560 W

Tömeg

Tömeg 10 kg

Méret

Mélység 200 mm
Szélesség 584 mm
Magasság 178 mm
Kerék mérete 6,5 "

Terhelhetőség

Maximális terhelhetőség 120 kg
Min. terhelhetőség 20 kg

Szín

Szín Fehér
Kód:  SPTjk2101
Termékszám:  6920146965619

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20