Oldal frissítése

InMotion H1 Hoverboard, világos ezüst

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

InMotion H1 Hoverboard, világos ezüst

Az InMotion H1 elektromos öntöltő hoverboard praktikus utazást nyújt egyik helyről a másikra. A közlekedés ezen módja felettéb könnyed és erőfeszítésektől mentes, akár a mindenapi használatban, vagy egyéb helyzetekben, mint például nyaralások alatt. Az InMotion H1 Hoverboard rendelkezik az innovatív 3 axisú giroszkóppal és tér akkilométrrel, mely minden egyes mozdulatára reagál és irányt változtat, amerre csak Ön szeretné. Emellett a készülék kiváló minőségű akkumulátorral rendelkezik, mely akár 70%-os energiavisszanyelésre is képes, ezáltal 15 km/h sebességgel, akár 20 km-en át is utazhat. A minőségi amerika gyártmányú mozgás koordinációs chip biztosítja a biztonságos működést. 

Főbb jellemzők

  • Elegáns közlekedő eszköz
  • Könnyű kezelhetőség
  • Három tengelyű giroszkóp és tér akkilométer
  • Ellenálló anyagból tervezve
  • Nagyon gyors töltés
  • A maximális sebessége: 15 km / h
  • Az utazási távolság akár 20 km
  • Önvezérlés lejtőn haladva, akár 70%-os energiavisszanyeléssel
  • US gyártmányú kontrol chip 
  • Teherbírás: 120 kg

Billentéssel mozogni

Előre, hátra, vagy oldalra dőléssel parancskat ad a hoverboardnak, mely ezáltal különböző irányba indulhat majd el. A készülék kontrollálása rendkívül könnyen elsajátítható. Bármilyen korú is az illető, megtanulhatja mesterien kezelni a készüléket, ezáltal pillanatok alatt eljuthat A-ból B-be. Az Inmotion H1 Hoverboard rendkívül jó minőségű anyagokból készült, melyek felettébb ellenállóak. A hoverboard mindössze 10 kg-ot nyom, és akár 120 kg-os terhet is elbír.

Megjegyzés: A megadott utazási távolság (maximum megtehető táv) 25 °C mellett és 15 km/h-ás sebességel haladva, 70 kg-os terheléssel, egyenes talajon értendő. A változó útviszonyok, hőmérséklet, útminőség, töltöttség stb. megváltoztathatják az egy töltéssel maximum megtehető távot.

Paraméterek

Kapacitás

Akkumulátor kapacitás 4,4 Ah

Típus

Típus Klasszikus

Hatótáv és sebesség

Megtehető távolság 20 km
Maximális sebesség 15 km/h

Teljesítmény

Teljesítmény 560 W

Tömeg

Tömeg 10 kg

Méret

Mélység 200 mm
Szélesség 584 mm
Magasság 178 mm
Kerék mérete 6,5 "

Terhelhetőség

Maximális terhelhetőség 120 kg
Min. terhelhetőség 20 kg

Szín

Szín Ezüst
Kód:  SPTjk2111
Termékszám:  6920146965480

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20