Oldal frissítése

Igloo Sport 5 Gallon Roller hűtő hordó kerekeken

Kiegészítők a termékhez

Igloo Sport 5 Gallon Roller hűtő hordó kerekeken

Mindazok számára, akik szeretnék élvezni a hideg italok és távol a konyhában van egy hűtő Sport 5 Gallon Barrel Roller. Stabil kerekek segítségével mozog kényelmesen a kocsit, miközben segít a stabilitás növelése érdekében. Vigyétek őket, akkor lehet, például a csapatsportok, amely biztosan népszerű és értékes eszköz.

Legfontosabb jellemzők

  • Stabil kerekek a jobb stabilitás és a mozgó
  • Ice fér el három nap
  • Minőségi burkolat, hogy mindig tartja a tartalmát tökéletesen biztonságos
  • Bővíthető fogantyú a jobb tömörség
  • Drain szelep teljesen tömítések

Praktikus mobil megoldások

Jól tette kerekek, amelyek Sport 5 Gallon áll, teszi ezt hűtés hordó a tökéletes társ minden igénylő eseményekre felüdülést. Tökéletesen hűtve, a tartalmát 3 napig.A 19litrovým kötet nem kell aggódnia, hogy szükség lesz, hogy folyamatosan pótolni hordó. Igyál könnyen váltogatni süllyesztett szelep.

magasság:
50 cm

átmérő:
36 cm

Súly:
3,74 kg

Kód:  SPTms1936
Termékszám:  34223421151

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10