Oldal frissítése

i-stay URBANA 15.6"

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

i-stay URBANA 15.6"

Az i-stay URBANA hátizsákot úgy tervezték, hogy mindenki számára megfeleljen. Az univerzális designnak köszönhetően a hátizsák bármilyen alkalomkor viselhető, akár dolgozni indulsz, akár iskolába mész, vagyis bármikor, amikor a notebookodat vagy tabletedet magaddal kell vinned. A kiváló minőségű párnázat a használat közben maximális kényelmet biztosít, és főként, elsőrendű védelmet nyújt eszközeid számára.

Az i-stay URBANA laptophátizsák legfontosabb jellemzői

  • A párnázat minőségi védelmet és kényelmet garantál
  • Sok zseb
  • Különálló, zárható notebook és tablet rekeszek
  • Vízálló i-stay hátizsák
  • Heveder bőröndre való rögzítéshez
  • A Royal College of Chiropractors ajánlja jótékony egészségügyi hatása miatt

Az URBANA hátizsák elegendő tárolóhelyet biztosít

Az URBANA hátizsák több, különböző méretű zsebbel rendelkezik, amelyekben laptopod vagy tableted minden szükséges tartozéka elfér. Magát a laptopot egy zárható, párnázattal ellátott rekeszben helyezheted el, amelybe egy akár 15,6" méretű laptop fér be. A tabletnek is megvan a saját helye. A maximum 12" képátlójú eszköz különálló rekeszben helyezhető el, így a tableted teljes biztonsága is garantált. 

Az URBANA hátizsák kényelmesen használható

Az i-stay URBANA hátizsák készítéséhez csak a legjobb anyagokat használták. Vízállóságának köszönhetően minden készüléked valóban száraz marad. Csúszásgátló tartóhevedereit úgy tervezték, hogy a hátizsák súlya eloszlik, és még akkor is könnyűnek és kényelmesnek érzed, amikor tele van. A hevederek jótékony egészségügyi hatásuk miatt elnyerték a Royal College of Chiropractors ajánlását is. Az URBANA hátlapján található speciális heveder segítségével a hátizsákot bőröndre is rögzítheted.

A notebook rekesz méretei:
30 × 41 × 3 cm

A tablet rekesz méretei:
22 × 25 × 1 cm

Tömege:
0,65 kg

Paraméterek

Felszerelés

Hevederek Állítható hevederek
Tulajdonságok és felszereltség Vízálló kivitel

Max. méret

Laptop képátló 15,6 "

Szín

Szín Fekete, Piros, Szürke
Kód:  IST131b8
Termékszám:  is0503
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10